la 02.12. klo 17:00

Jokerit - IPK

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Saako Jokerit sarjakärjen tähtiketjun kuriin? Vieraiden syömähammas tehnyt enemmän pinnoja kuin isäntä maaleja!

Jokerit toivoo, että se kykenee lauantaina haastamaan toistaiseksi tällä Mestis-kaudella melko ylivoimaisena näyttäytyneen sarjakärjen IPK:n. Vierailija on mättänyt keskimäärin lähemmäs viisi maalia ottelua kohden ja tällä hetkellä käynnissä olevan neljän matsin voittoputken aikana se on laittanut limpun peräti kolmessa ottelussa kuudesti maaliin. Kärkikamppailut ovat kuitenkin aina asia erikseen, mutta kummalla riittää enemmän virtaa perjantain vääntöjen jälkeen?

Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja lunasta jopa 50€ ilmaisveto ilman kierrätystä.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Sarjakärjellä on käynnissä reissuviikonloppu, jonka se aloitti perjantaina 2–6-murskavoitolla Forssassa ja matka jatkuu heti lauantaina Keravalla. Jokerit pelasi niin ikään perjantaina, mutta Hokki meinasi tuottaa yllättäviä ongelmia narripaidoille – isäntä onnistui ainoastaan kahdesti maalinteossa, mutta se riitti 2–1-voittoon.

Mestis

@Mestis
🚨 Alex Berardinellin illan toinen ja kauden 12. maali! @IPKedustus

#Mestis #SuomenViihdyttävintäLätkää

📺 @MTVUrheilu

Merkillepantavaa vieraiden osalta on joukkueen ulkomaalaistähdistä koostuvan kolmoshyökkäyskentällisen huima vire. Vitjan pelaajat eli sentteri Alex Berardinelli ja laiturit Ludwig Persson sekä Austin Alger ovat summanneet tällä kaudella jo 69 tehopistettä. Se on posketon pistemäärä yhdeltä ketjulta tässä vaiheessa kautta – esimerkiksi Jokerit on joukkueena tehnyt vasta 64 maalia. Vierailla tehtyjä osumia on 94 kappaletta.

Isännän maalilla perjantaina torjui Ville Kolppanen, joten suurella todennäköisyydellä Henri Riskikko saa oman etsikkoaikansa kärkikamppailussa. Nähtäväksi jää, tuoko viikonloppu uusia tuulia maalivahtihierarkioihin. Isäntä on vieraiden tavoin neljän matsin voittoputkessa, jonka aikana molemmat maalivahdit ovat torjuneet kelvollisesti. On kuitenkin selvää, että Jokerit-puolustus joutuu tulevassa ottelussa kovimpaan mahdolliseen testiin.

Kauden ensimmäinen keskinäinen kohtaaminen pelattiin lokakuun puolivälin tietämillä ja tuolloin IPK riisui Tero Määtän luotsaaman miehistön totaalisesti aseista. Iisalmen ylpeys on hävinnyt lokakuisen Jokerit-kohtaamisen jälkeen ainoastaan kahdesti, kun isännät puolestaan on jäänyt viidesti ilman voittoa samalla ajanjaksolla. Jokerit pyristelee urhoollisesti, mutta ei voi lopulta paremmalleen mitään – IPK:ta tintataan betsilapulle lauantaina.

Jopa 50€ ilmaisveto – ei kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Betsaa UP:n kanssa ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto näin:

1. Siirry TÄSTÄ ComeOnille.
2. Rekisteröidy ja avaat samalla pelitilin.
3. Pelaa 10-50€ panoksella IPK:n voittoa (1X2) kertoimella 2,88.
4. Kun veto on ratkennut, saat panostasi vastaavan ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.