Mestis ti 26.09. klo 18:30

Jokerit - Ketterä

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Syksyn puhutuin joukkue palaa rikospaikalle 26 vuoden jälkeen Рvastassa sarjan kestomenestyjä!

Mestis on päässyt kunnolla vauhtiin, ja tiistaina nähdään todella mielenkiintoinen tasonmittaus Jokerien ja Ketterän välillä. Jokerit kerkesi jo nauttimaan huikeasta tunnelmasta Kiekko-Espoon kaatamisen myötä, mutta arki koitti Kooveetä vastaan Keravan vaatimattomassa jäähallissa. Tiistaina korkataan Nordis, ja kannattajat amtavat varmasti kauan kaivatulle suosikkijoukkueelleen tukensa. Ketterä on ehtinyt näyttää osaamistaan vasta yhden ottelun verran, ja suorastaan murskasi vaatimattomat Kiekko-Pojat kotiluolassaan.

Jokerit sortui kotiavauksessaan heikkoon avauserään, ja Koovee kesti kotiyleisön paineen hienosti. Loppukiri ei riittänyt, ja pisteet lähtivät Manseen. Tiistaina on ilmassa vahvaa historian havinaa, sillä Jokerit ei ole pelannut kotiottelua Nordiksella 26 vuoteen. Tiistain ottelussa tulee myös pari debyyttiä: Otto Karvinen on kuntoutunut pelikuntoon, ja Jokereiden uusin hankinta, vanha liigajyrä ja oma kasvatti Teemu Henritius debytoi todennäköisesti narrinutussa.

A-J Niemi

@LeftinKarlsson
Jokaisen urheilun ystävän tulisi kokea Kerava ja tunnelma ainakin kerran. #Jokerit #Mestis

Ketter√§ on muuttunut t√§lle kaudelle paljon ‚Äď kenties jopa liikaa. P√§√§valmentajaksi tuli Kari Martikainen, ja joukkue on kokenut osittaisen nuorennusleikkauksen. Harjoitusotteluissa Martikaisella oli kokeilukausi, sill√§ kokoonpanot eliv√§t voimakkaasti. Avausmatsissa vauhti oli hurjaa, ja peli oli ohi alle nelj√§ss√§ minuutissa. Loppuaika sitten pelailtiin, ja maaleja n√§htiin ottelussa lopulta tusina. Tiistain tasonmittaus tulee olemaan kovempi, mutta Ketter√§ p√§√§see otteluun paineettomassa tilassa.

Ketter√§√§ vastaan Jokereiden olisi p√§√§st√§v√§ hikeen heti alussa, ja kotiyleis√∂n kova kannatus ei saisi tuoda liikaa paineita suorittamiseen. Jokerit on ottelussa suosikki, mutta kuten viimeksikin, joukkueeseen kohdistuva suuri huomio painaa kertoimia liian alas. Niinp√§ pelivalinta on j√§lleen Jokereita vastaan ‚Äď yli kolmen kertoimilla Ketter√§√§ ei voi j√§tt√§√§ vet√§m√§tt√§!

*Tsekkaa tästä syyskuun 2023 kuumimmat vedonlyöntibonukset!