ke 06.03. klo 18:30

Jokerit - KeuPa

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Vain vierailla panoksia, mutta surulliset tilastot – tuleeko tästä matsista nihkeä?

Jokerit on matkalla play offeihin, eikä viimeisen ottelun tuloksella ole enää merkitystä sarjasijoituksen puolesta: narripaidat päättävät runkosarjan kolmantena. Panoksettomuudessa piileekin KeuPan toivo play off -paikan suhteen: myös viimeisessä runkosarjaottelussa Imatralla vastustajalla ei ole panosta pelissä. KeuPa itse heitti pyyhkeen kehään tämän kauden suhteen päästämällä Leo Ringin siirtymään IPK:n riveihin.

Jokerit joutui lauantaina ensimmäisellä minuutilla kahden maalin takaa-ajoasemaan Kiekko-Vantaata vastaan. Toisessa erässä Tero Määtän suojatit piristyivät silmin nähden, ja ketsuppipullo aukesi 35 minuutin kohdalla, jolloin Jokerit tykittivät reiluun minuuttiin kolme osumaa. Ottelu sinetöityi kolmannen erän alun kahteen pikamaaliin. Tämä ottelu olisi loistava paikka avainpelaajien lepuutukseen, eikä tämä ratkaisu yllättäisi yhtään. Ville Kolppanen sai perjantaisesta nyrkkitappelustaan yhden ottelun pelikiellon.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Mestis

@Mestis
🚨Jokereiden vuoro iskeä maaleja nopeaan tahtiin Tikkurilassa! Jesse Liuksiala tasoittaa lukemiksi 2-2! @jokerithc

#Mestis #SuomenViihdyttävintäLätkää

đź“ş @MTVUrheilu

KeuPa hävisi kotonaan tuiki tärkeän ottelun Kooveelle. Keuruulaiset pääsivät laukomaan ottelussa paljon, mutta viisaasti pelannut vastustaja pystyi pitämään keuruulaiset nollilla ottelun loppuun asti. Vaikka play offien ovet aukeaisivatkin, ei KeuPalle voi tällä kaudella luvata ihmeitä. Viimeisen kuukauden aikana on voitettu ainoastaan FPS, ja sen jälkeen on tullut yhdeksän tappiota, joista on kerätty yksi jatkoaikapiste.

Vedoissa päädytään tällä kertaa vähämaalisuuteen. Raja on korkealla, ja korkeintaan kuudella maalilla lunastetaan. On vaikea uskoa Jokereiden vetävän niin puolivaloilla, että KeuPan maaliodottama nousisi kovinkaan korkealle. Yleensäkään vähämaalinen ja nihkeä ottelu ei mitenkään järkyttäisi tässä skenaariossa. Panos pidetään visusti peruslinjalla.

Talleta 25€ ja saat 25€ ilmaisvedon!

Foggybet tarjoaa Uhmapelaajille mukavan tarjouksen, saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry Foggybetille TĂ„STĂ„.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.