la 24.02. klo 17:00

Jokerit - Kiekko-Espoo

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kiekko-Espoolta on vielä jokeri kääntämättä, mutta nyt löytyy syy, miksi se on mahdollista!

Jokerit ja Kiekko-Espoo lähtevät lauantaiseen huippuotteluun hyvin erilaisista lähtökohdista rasituksen suhteen: Jokereille kyseessä on kolmas matsi neljän päivän sisällä, kun Kiekko-Espoo on puolestaan saanut valmistautua matsiin viikon verran akkuja lataillen. Kipinää ei ottelusta varmasti puutu, sillä nyt jos koskaan haetaan asemia play offeihin, joihin ei ole enää edes kolmea viikkoa aikaa.

Nyt pikana Foggybetille ja ilmaisveto taskuun!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Jokereiden noususuhdannetta on näissä vihjeissä käsitelty jo melko laajalti ja monesta näkökulmasta. Yksi tulokulma lisää on maalivahtipeli: Ville Kolppanen on lunastamassa itselleen ykkösvahdin paikkaa kauden ratkaisupeleihin. Konkarivahti on ollut huikeassa vireessä, ja kun narripaidoilla on myös Henri Risikko, on play offeihin kaksi hyvää vahtia. Perjantain ottelu Imatralla oli tasainen ja latautunut, eikä ollut mikään ihme, että matsissa nähtiin jatkoaika. Itseluottamus täytyy kasata lauantaiksi pikaisesti.

Kiekko-Espoon sairastupa on tyhjenemään päin, ja terveystilanne näyttää hyvältä – vaikkakin Jaakko Heikkistä kaipaillaan kokoonpanoon. Viime otteluissa edellisellä viikolla otettiin odotettuja voittoja sarjan häntäpään joukkueista, mutta IPK:lta otettiin rumasti kuonoon vieraissa. Jokereita eivät espoolaiset ole pystyneet tällä kaudella vielä voittamaan, joten siinä on ylimääräistä latausta muutenkin isolle ottelulle.

Jokerit joutui perjantaina pelaamaan lähes 65 minuuttia, ja nyt otetaan kantaa ottelurasitukseen. Vetoihin lähtee levännyt Kiekko-Espoo, mutta kivitaloja tähän ei sijoitella. Uudet asiakkaat kyllä sijoittavat itseensä, sillä Foggybet on suorastaan ihana toimisto – suosittelemme!

Talleta 25€ ja saat 25€ ilmaisvedon!

Foggybet tarjoaa Uhmapelaajille mukavan tarjouksen, saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry Foggybetille TĂ„STĂ„.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.