la 20.01. klo 17:00

Jokerit - Kiekko-Vantaa

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kärkikuusikkoon on tyrkyllä uusi joukkue – onko Jokerit seuraava uhri?

Jokerit isännöi lauantaina Kiekko-Vantaata Nordiksella perhepelissä. Kaikkea leppoisaa on luvassa, mutta kaukalossa vantaalaiset muodostavat narripaidoille aivan uuden uhan: Kiekko-Vantaa on viiden matsin voittoputkessa, ja lupauksia aletaan pikkuhiljaa lunastamaan. Jokerit on tehnyt peruslaadukasta työtä pitkin kautta, mutta sarjan paras yhdistelmä se ei missään tapauksessa ole. Lauantain ottelusta on odotettavissa kuuma.

Jokereilla on alla kaksi kahden pisteen voittoa, mutta mitenkään loistokasta peli ei ole ollut. Toki Joensuussa pelatun lumisen talviklassikon voi unohtaa, sillä olosuhteet eivät puoltaneet laadukasta kiekkomatsia. IPK:lle ei voitu mitään, mutta Hermes kaatui viikolla jatkoajalla. Tero Määtän suojateilla akilleen kantapää on ollut suoritusvarmuus: otteet heittelevät edelleen liikaa, eikä päivän kuntoa ole helppo ennustaa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Kiekko-Vantaata on kehuttu täällä aikaisemminkin: joukkueella on muutama absoluuttinen valioyksilö Mestiksen tasolle, eikä kokonaisuuskaan ole mitenkään nolo. Nyt vantaalaisilla on todella hyvä putki menossa, ja hyökkäyksessä ruuti on rutikuivaa. Kaksi kärkiketjua tekevät tällä hetkellä taikojaan illasta toiseen, ja etenkin Niklas Nordgren on tällä hetkellä aivan huikeassa iskussa.

Mestis

@Mestis
🚨 Kasper Lundellin tarjoilusta @KiekkoVantaa'n kultakypärä Santeri Heiskanen napauttaa lukemiksi 3-0!

#Mestis #SuomenViihdyttävintäLätkää

đź“ş @MTVUrheilu
🗣️ @airikhodge

Jokerit on markkinoilla tällä hetkellä jättisuosikki. Kaikki kunnia maailman Mestis-tietäjille, mutta älkää nyt viitsikö. Kiekko-Vantaalla on todellakin kertoimia paremmat mahdollisuudet menestyä tässä matsissa. Otetaan tasoitusveto plakkariin – eli jo varsinaisen peliajan tasapeli riittää lunastukseen. Kyseessä on maistuva veto, jota ostetaan hyvällä mielihalulla.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TĂ„STĂ„.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto Kiekko-Vantaa +0.5 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.