Mestis pe 22.09. klo 18:30

Jokerit - Koovee

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jokerikiima on korkeimmillaan! Kertoimissa se aiheuttaa liioittelua, johon on reagoitava!

Jokerit tuli rytinällä takaisin Suomen jääkiekkoiluun, ja huomioarvo torstaisessa sarja-avauksessa oli suunnaton. Ennen kaikkea torstai oli Mestiksen ja aidon jääkiekon voitto. Narripaidoille ei jää kovinkaan paljon aikaa analysoida avauspelin antia, vaan heti perjantaina kohdataan Tampereen Koovee. Oman kotihallin puuttuminen on tällä kaudella Jokereiden ilmeisin puute, eikä Keravan jäähalli pysty vastaamaan joukkuetta kohden osoitettuun suureen kiinnostukseen – kotiedunkin kanssa voi aluksi olla niin ja näin.

Jokerien avausottelua Tapiolassa häiritsi paikoitellen jäällä ollut sumu. Jokerit oli sinällään pelissä hienosti mukana, mutta ehkä joukkuetta iso matsi hieman jännitti, eikä pelisuunnitelmaa pystytty noudattamaan ottelun alkupuolella aivan parhaalla mahdollisella tavalla. Tero Määtän suojatit paransivat kohti kolmatta erää, ja veivät fanaattisten vieraskannattajien riemuksi ottelun jatkoajalle. Narrien jatkoaikavoiton varmistuttua hallin katto nousi varmasti jonkun verran ylöspäin – niin iso remakka siitä syntyi.

Koovee ylsi viime kaudella puolivälieriin, ja sarjan puoliväliin joukkuetta voi veikkailla tälläkin kertaa. Manselaisten touhua on kyllä vaikea ennustaa illasta toiseen, sillä Ilveksestä tulee vaihtelevasti laina-apuja, jotka parhaimmillaan voivat nostaa joukkueen korkeallekin. Kooveen hyökkäys on aivan hyvää tasoa, mutta puolustuksessa tunnutaan luottavan Ilveksen apuihin, sillä omia sopimuspelaajia ei ole läheskään tarpeeksi. Penkin takana oleva Miikka Kuusela on valmentajana Mestiksen parhaimmistoa.

Jokereilla on vahva kannatus, ja varsinkin eilinen voitto tulee keräämään tunnebetsejä joukkueelle. Koovee ei ole niin heikko joukkue kuin harjoituskauden saldo näyttää, ja sillä on sanansa sanottavana kauden avauksessaan. Otetaan rohkeasti isompaa kerrointa ottelun lopullisesta voitosta vieraille.

Ensi talletuksesta 25€ ilmaisveto!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TĂ„STĂ„.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.