KHL ti 28.12. klo 18:30

Jokerit - Kunlun Red Star

Jatkuuko Jokereiden tervanjuonti heittopussi Kunlunia vastaan?

Jokereiden ahdinko syveni entisestään, kun hallitseva mestari Avangard Omsk käveli tylysti narripaitojen yli Helsingissä 1–5-lukemin. Jokerit on voittanut vain yhden edellisestä viidestä ottelustaan ja helsinkiläiset ovat valahtaneet läntisen konferenssin kärkipaikalta jo neljänneksi. Kurssin kääntämiseen tarjoutuu oiva mahdollisuus, kun yksi sarjan suurin heittopussi Kunlun Red Star saapuu vierailulle Helsinkiin.

Jokereiden uskomaton tehottomuus sai jatkoa myös Omsk-ottelussa. Edellisessä viidessä ottelussan Jokerit on onnistunut maalinteossa vain seitsemän kertaa. Erityisesti tasaviisikoin Jokereiden hyökkäyspelaaminen on ollut todella nihkeää ja tehotonta. Brian O’Neillin poissaolo on näkynyt selvästi Jokereiden sekä viisikko- että ylivoimapelissä. Myös heikommat puolustusmateriaalit ovat onnistuneet laittamaan Jokereiden hyökkäyksen todella ahtaalle.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Kunlun majailee itäisen konferenssin viimeisellä sijalla. Joukkueen verkkoon on tällä kaudella taottu käsittämättömät 171 täysosumaa. Tälläkin hetkellä Kunlun seilaa kaukalossa ottelusta toiseen ilman suuntaan ja joukkue onkin hävinnyt yhdeksän edellistä kamppailuaan. Suuria urotekoja joukkueelta ei sovi siis odottaa myöskään Helsingissä, mutta ottaen huomioon Jokereiden tämän hetkisen vireen tulee vierasjoukkue varmasti aiheuttamaan Jokereille päänvaivaa.

Jokerit lähtee otteluun ansaitusti selkeänä ennakkosuosikkina. Kaukalon tasolla ottelu ei ole kuitenkaan miltään osin Jokereille täysi ylikävely. Jokereiden viimeistely on ollut viime aikoina niin heikkoa, että ottelusta on vaikea lähteä ennakoimaan täysiä murskajaisia. Samoin Kunlun on ollut täysin aseeton läpi kauden. Uhmapelaajat suositteleekin tarkastelemaan ottelun vähäisten maalimäärien kertoimia ja pelivalinnaksi nostetaan maalimäärä alle 5.5 maalia.

10 euroa pelirahaa