KHL to 21.10. klo 18:30

Jokerit - Metallurg Magnitogorsk

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Jokerit saa vieraakseen koko sarjan tehokkaimman ryhmän!

Jokerit on jälleen suuren haasteen edessä, kun koko sarjan kärkipaikkaa hallussaan pitävä Metallurg Magnitogorsk saapuu vieraaksi Helsinkiin. Jokerit lähtee otteluun allaan tappio Pietarin SKA:n vieraana, jossa helsinkiläiset jäivät erityisesti hyökkäyspelillisesti SKA:n puolustuksen jalkoihin. Magnitogorskin kausi on ollut toistaiseksi todella tehokas, joten joukkueelle tarjottava kerroin Jokereiden vieraana on houkutteleva.

Muutamasta tärkeästä ja näyttävästä voitosta huolimatta Jokerit on ollut viime aikoina vaikeuksissa. Helsinkiläiset ovat voittaneet vain kaksi edellisestä seitsemästä ottelustaan. Näissä otteluissa erityisesti Jokereiden puolustuspeli on ollut todella heikkoa. SKA:n ohella myös muut Jokereiden vastustajat ovat viime aikoina päässeet turhan helposti luomaan laadukkaita maalipaikkoja. Jokereiden puolustaminen on ollut kuritonta ja sekavaa, mikä ei lupaa kun vieraaksi saapuva Magnitogorsk on tehnyt tällä kaudella eniten maaleja kaikista sarjan joukkueista.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

KHL

@khl_eng
New freaking normal for Goldobin!

Magnitogorsk on toistaiseksi hävinnyt vain Salavat Julajev Ufalle kahteen otteeseen. Muuten joukkue on ollut tällä kaudella voittamaton. 19 ottelussa Magnitogorsk on heiluttanut maaliverkkoa peräti 74 kertaa. Joukkueen omaan maaliin on isketty vain 39 täysosumaa, mistä iso kiitos kuuluu joukkueen maalilla vakuuttavasti esiintyneelle Juho Olkinuoralle. Magnitogorskin suuri vahvuus tällä kaudella on ollut erityisesti joukkueen todella leveä hyökkäysmateriaali.

Jokerit on ollut viime otteluissaan puolustusalueellaan todella virhealtis, kun taas Magnitogorsk ei ole juurikaan jättänyt virheille sijaa. Joukkueen leveä hyökkäysmateriaali tulee varmasti laittamaan Jokereiden puolustuksen todella ahtaasti, mutta hyökkäyssuuntaan Jokerit ei tule saamaan mitään ilmaiseksi. Magnitogorsk on kaikin puolin äärimmäisen laadukas ryhmä ja pelivalinnaksi nostetaan joukkueen vierasvoitto (moneyline).