KHL ti 12.10. klo 18:30

Jokerit - Neftehimik Nižnekamsk

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Palaako Jokerit voittokantaan kolmen perättäisen tappion jälkeen?

Jokerit palaa kotikaukaloon vaikean kolmen ottelun mittaisen vieraskiertueen jälkeen. Vieraskiertueelta Jokereiden mukaan tarttui kaksi sarjapistettä ja kolme tappiota. Seuraavaksi Jokerit isännöi Neftehimik Nižnekamskia, joka on tällä hetkellä viiden ottelun mittaisessa tappioputkessa.

Jokereiden yhdentoista ottelun mittainen voittoputki on kääntynyt kolmen ottelun mittaiseksi tappioputkeksi. Suurin syy tähän löytyy helsinkiläisten tehottomuudesta. Vieraskieruteen kolmessa ottelussa Jokerit onnistui maalinteossa vain viidesti kertaa. Myös maalipaikkojen luonti on ollut viime otteluissa Jokereille vaikeaa. Jokerit on ollut alkukaudella vahva kotonaan, mutta tehottomuus maalinteon saralla on vaikea kääntää nopeasti, vaikka vastustajan taso laskeekin helsinkiläisten edellisistä otteluista. Lisäksi Jokerit oli vaikeuksissa ja hävisi joukkueiden kauden ensimmäisen kohtaamisen 4–2-lukemin.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Helsingin Jokerit

@jokerithc
Neftehimik vie pisteet viime minuuttien maalilla. Maanantaina kotiavauksessa vieraana Traktor🔴🟡

🚨: O'Neill, Pakarinen
🚧: Juvonen 7+10+6=23 torjuntaa

Lopputuloksen tarjoaa VoiceLink.

#Jokerit #KHLfi

Neftehimikin viimeaikainen vire on ollut todella heikko. Joukkue on voittanut vain yhden edellisestä kahdeksasta ottelustaan. Neftehimikn suurimmat heikkoudet löytyvät joukkueen heikosta hyökkäysmateriaalista. Viidessätoista ottelussa Neftehimik on onnistunut maalinteossa vain 33 kertaa. Myös joukkueen puolustuksesta löytyy isoja puutteita ja joukkueen maalilla Frans Tuohimaa kantaa isoa vastuuta harteillaan.

Jokerit on ollut vahva kotikaukalossaan. Neftehimikin todella kapea hyökkäysmateriaali tulee varmasti olemaan vaikeuksissa Jokereiden puolustuspelin kanssa. Kuitenkin myös Jokerit on kärsinyt viime otteluissaan tehottomuudestan. Tämän ja molempien joukkeiden laadukkaan maalivahtipelin ansiosta pelivalinnaksi nostetaan ottelun vähämaalisuus (alle 5 maalia).