ke 21.08. klo 15:00

Jokerit -  Severtstal Tšerepovets

Onnistuuko Jokerit laajemmalla rintamalla Pietarissa?

Jokerit aloittaa Pietarissa pelattavan Nikolai Putškovin harjoitusturnauksen ottelulla Severstal Tšerepovetsia vastaan. Neljän ottelun turnaus huipentaa molempien joukkueiden harjoituskauden.

Helsingin Jokerit taipui edellisessä koitoksessaan Pietarin SKA:lle kuuman taiston päätteeksi lukemin 1–2. Tämänpäiväinen ottelu tarjoaa Jokereille oivan mahdollisuuden palata voittojen tielle edellisellä kaudella KHL:n sarjataulukon häntäpäässä majaillutta Tšerepovetsia vastaan.

20€ riskitön veto - voitot ilman kierrätystä

Nordicbetin uusille asiakkaille 20€ riskitön veto. Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

LUE LISÄÄ TARJOUKSESTA

Oletko jo pelannut NetBetillä?

Henrik Haapala osui Jokerit-pelaajista SKA:n tolppien väliin, mutta tulosta odotetaan myös muilta kuin ykkösketjulta, jonka harteille maalit ovat kahdessa edellisessä harjoitusottelussa jääneet. Jokerit lisäsikin joukkueen ratkaisuleveyttä turnauksen alla, kun se tiedotti Matias Myttysen liittyvän joukkueen mukaan. Ilves-kasvatti debytoi narripaidassa heti Pietarissa.

Ottelu Severstalia vastaan antaan joukkueelle niin ikään tilaisuuden petrata harjoitusotteluissa heikosti toiminutta alivoimaansa. Se on ollut melko huonoa, koska kovemman kategorian KHL-joukkueista Jokerit on kohdannut ainoastaan SKA:n, viimeisimmässä ottelussaan.

Severstal Tšerepovets lähtee turnaukseen kaksi tappiota niskassaan. Severstalin taival viime kaudella päättyi jo runkosarjaan ja joukkue vaivanneet maalinteko-ongelmat ovat seuranneet ryhmää tämän kauden ensimmäisiin harjoitusotteluihin. Kahdessa harjoitusottelussaan tšerepovetsilaiset ovat onnistuneet maalinteossa vain kahdesti.

Viimeisimmän ottelun tappiosta huolimatta Jokerit lähtee kamppailuun selvänä ennakkosuosikkina. Viime kaudella helsinkiläiset veivät nimiinsä kaikki joukkeiden keskinäiset ottelut KHL:ssä.

Uskotaan, että Jokereiden hyökkäys onnistuu heikompaa Severstalia vastaan laajemmalla rintamalla kuin aiemmissa harjoituskamppailuissa. Nostetaan pelivalinnaksi vierasvoitto vähintään kahdella maalilla (Jokerit -1.5).

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>