KHL to 14.10. klo 18:30

Jokerit - Sibir Novosibirsk

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jatkaako Jokerit Sibiriä vastaan siitä mihin se jäi järkyttävän heikossa Neftehimik-ottelussa?

Jokerit kärsi jo neljännen peräkkäisen tappionsa, kun helsinkiläiset taipuivat kotikaukalossaan heikolle Neftehimik Nižnekamskille järkyttävän esityksen päätteeksi 3–6-lukemin. Jokereiden kolmen ottelun kotiviikko jatkuu, kun helsinkiläiset isännöivät vaikean alkukauden pelannutta Sibir Novosibirskiä.

Jokereiden esitykset ovat olleet voittoputken katkeamisen jälkeen todella vaisuja. Alkukauden vieraskaukalossa ilman voittoja ja maalierolla 3-19 esiintynyt Neftehimik paukutti ottelun ensimmäisistä minuuteista lähtien peräti 6 maalia Jokereiden nuottaan. Helsinkiläisten hyökkäyspelaaminen on jatkuvasti tuottoisaa, tosin maalinteon saralla ajoittain tehotonta, mutta joukkueen puolustuksessa on vietetty viime otteluissa avoimien ovien päiviä.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

KHL

@khl_eng
In his 1st career short-handed goal Timur Khafizov acted like it was his 101st.

Sibirin alkukausi on ollut todella vaikea. 16 ottelussa joukkue on onnistunut maalinteossa vain 25 kertaa, joka on vähiten kaikista sarjan joukkueista. Joukkueen ylivoimapeli on ollut sarjan toiseksi heikointa. Harri Säteri kantaa joukkueen maalilla isoa vastuuta, sillä myöskään joukkueen puolustuspeli ei ollut lähelläkään sarjan eliittiä. Joukkue on on kuitenkin voittanut kolme edellisestä viidestä ottelustaan ja jos Jokerit jatkaa siitä mihin se Neftehimikiä vastaan jäi, tulee Sibir varmasti taistelemaan voitosta.

Jokerit on ollut erityisesti puolustuspelillisesti viime aikoina vaikeuksissa. Myöskään Anders Lindbäck ja Janne Juvonen eivät ole olleet parhaassa iskussa Jokereiden maalilla. Vaikka Sibirin alkukausi ei ole ollut tehokas pystyy joukkue varmasti hyödyntämään Jokereiden puolustukselliset puutteet. Samoin Jokereiden hyökkäyspelaaminen pystyy tuottamaan Sibirin puolustukselle suuria vaikeuksia. Molempien joukkueiden iskukyvyn perusteella pelivalinnaksi nostetaan ottelun maalimäärä (yli 5 maalia).