KHL pe 15.10. klo 19:30

Jokerit - SKA Pietari

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Saako Jokereiden pelillinen syöksykierre jatkoa Pietarin SKA:n käsittelyssä?

Jokerit isännöi Pietarin SKA:ta perjantai-illan huippukohtaamisessa. Jokereiden viimeaikaiset otteet ovat todella hapailevia. Lisäksi helsinkiläiset lähtevät otteluun väsytettyinä, sillä SKA-ottelu on Jokereiden toinen kamppailu reilun vuorokauden sisään. SKA on puolestaan esiintynyt viime aikoina äärimmäisen vahvasti. Joukkue on voittanut viisi edellisestä kuudesta kamppaulustaan ja näissä otteluissa SKA on kaatanut muun muassa vahvan alkukauden pelanneet Salavat Julajev Ufan sekä Moskovan Dynamon.

Jokerit on tällä hetkellä pelillisessä syöksykierteessä. Yhdentoista ottelun mittainen voittoputki vaihtui neljän ottelun mittaiseen synkkään tappioputkeen ja hapuilevaan voittoon Sibir Novosibirksitä. Näissä otteluissa Jokerit on ollut suurissa vaikeuksissa muun muassa heikkoa Neftehimik Nižnekamskia ja Sibiriä vastaan, jotka ovat kärsineet koko kauden maalinteko-ongelmista, mutta takoivat Helsingissä maaleja liukuhihnalta. Erityisesti Jokereiden puolustusalueen puolustuspelaaminen on ollut täysin sekaisin. Apua ei ole myöskään tullut maalilta, sillä sekä Anders Lindbäck että Janne Juvonen ovat torjuneet viime otteluissa luokattoman heikosti.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

SKA saapuu Helsinkiin vahvassa vireessä. Kahdessa edellisessä ottelussaan joukkue takoi Ufan sekä Dynamon verkkoon yhteensä kymmenen täysosumaa. SKA:n hyökkäyspelaaminen onkin ollu tällä kaudella odotetun vahvaa. Lisäksi SKA lisäsi hyökkäyksensä tulivoimaa, kun pietarilaiset ilmoittivat hirmuisia pisteitä joukkueen paidassa iskeneen Nikita Gusevin paluusta.

KHL

@khl_eng
SKA has announced the signing of a contract with F Nikita Gusev through the end of 2021-22 season!

The 29-year-old forward scored 400 (147–253) points in 458 KHL games (16th points leader in league's history).

Hyvin toiminutta hyökkäyspeliäkin vakuuttavampaa on ollut SKA:n todella tiivis puolustuspelaaminen. Joukkueen maalilla sekä Lars Johansson ja Yaroslavl Askarov ovat olleet hyvässä iskussa. Joukkueen verkkoon on isketty kauden 16 ottelussa vain 35 maalia, mikä peräti 18 vähemmän kun Jokereiden vastaava lukema. SKA onkin ollut puolustusalueellaan huomattavasti järjestelmällisempi kuin Jokerit.

Kokonaisuudessaan SKA on ollut viime aikoina selvästi parempi joukkue. Suurin ero joukkeiden välillä löytyy puolustuspelistä, joka on Jokereiden osalta ollut viime aikoina todella sekavaa, kun taas SKA on pitänyt vastustajansa vähillä maaleilla. Pelivalinnaksi nostetaan SKA:n voitto (1X2).