KHL la 20.11. klo 16:00

Jokerit - Spartak Moskova

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Pystyykö Jori Lehterän johtama Spartak haastamaan Jokerit?

Jokerit palasi voittojen tielle kaatamalla heittopussi Admiral Vladivostokin 4–1-lukemin rutiininomaisen esityksen päätteeksi. Seuraavaksi Jokerit isännöi ailahtelevaisesti tällä kaudella esiintynyttä Spartak Moskovaa. Joukkueet kohtaavat kahdesti kolmen päivän sisällä, joten lauantain ottelussa haetaan samalla asetelmia myös maanantain revanssin Moskovassa.

Jokerit majailee edelleen läntisen konferenssin ykköspaikalla. Erityisesti kotikaukalossaan helsinkiläiset ovat olleet äärimmäisen vahvoja. 25 ottelussa Jokerit on iskenyt yhteensä 95 täysosumaa ja helsinkiläisten suurin vahvuus tällä kaudella onkin ehdottomasti ollut joukkueen tehokas hyökkäyspelaaminen. Brian O’Neill ja Nicklas Jensen jatkoivat pistetehtailuaan myös Admiralin kustannuksella ja saman voi odottaa jatkuvan, kun Spartak saapuu vierailulle Helsinkiin.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

discovery+ sport 🇫🇮

@dplussportfi
MR. HELSINKI!

Brian O'Neill nostaa rystyltä limpun sisään ja näin Jokerit jälleen johdossa. 2-1!

#jokerit #KHLfi

Spartak saapuu Helsinkiin voitto allaan, kun joukkue kaatoi Barys Nur-Sultanin 5–2-lukemin. Itsessään voitto tuo kuitenkin vain hetkellistä iloa joukkueen syrjän arjen ympärille, sillä Spartak on voittanut vain kaksi edellisestä kahdeksasta ottelustaan. Vieraskaukalossa Spartak on on ollut erityisen heikko erityisesti puolustuspelin saralla. Joukkueesta löytyy kuitenkin ratkaisuvoimaa ja tuloksenteon saralla Jori Lehterä ja Jake Virtanen ovat tehneet kelpo jälkeä.

Molemmat joukkueet nojaavat voimakkaasti hyökkäyspelinsä voimaan. Jokerit on ollut todella tehokas kotikaukalossaan, kun taas Spartakin riveistä löytyy reilusti potentiaalista ratkaisuvoimaa. Tässä valossa lapulle kirjataankin ottelun maalimääräksi yli 5.5 maalia.