KHL pe 26.11. klo 19:30

Jokerit - TsSKA Moskova

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Jokerit isännöi Moskovan TsSKA:n supertähtiä!

Jokerit isännöi TsSKA Moskovaa perjantai-illan huippuottelussa. Helsinkiläiset kärsivät edellisessä ottelussaan 2–1-tappion Lokomotiv Jaroslavlin vieraana. Myös TsSKA kärsi edellisessä ottelussaan selvän 3–0-tappion Severstal Tšerepovetsin vieraana. Nähtäväksi jääkin jatkuuko vähämaalisuus myös tulevassa kamppailussa.

Jokerit esitti pääosin hyviä otteita Lokomotivin vieraana, mutta myös kotijoukkue oli keskiviikkoiltana vakuuttava. Erityisesti helsinkiläisten puolustus- ja kiekollinenpeli oli jatkoajan maalin johtanutta tilannetta lukuun ottamatta läpi ottelun hyvällä tasolla. Hyökkäyspäässä Jokerit ei päässyt parhaalle mahdolliselle tasolleen ja helsinkiläisiltä vaaditaan tason nosta, sillä TsSKA:n puolustuspeli on ollut totutun vahvaa myös tällä kaudella.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

discovery+ sport 🇫🇮

@dplussportfi
Lokomotiv vie tänään ottelun jatkoajalla lukemin 2-1. Videolta nähtävissä ottelun kaikki maalit.

Ylihuomenna taas Jokerit-kiekkoa, silloin vastassa TsSKA Moskova!

#khlfi #jokerit

TsSKA onkin ollut yksi kauden parhaista joukkueista puolustuspelillisesti. Hyökkäyssuuntaan joukkueen pelaamisessa on kuitenkin ollut yllättävänkin suuria haasteita. Ylivoimalla joukkueen tehokkuus on ollut hyvällä tasolla, mutta tasaviisikoin moskovalaisten hyökkäyspelaaminen on ollut ajoittain tehotonta. Historiallisesti TsSKA on myös pyrkinyt jäädyttämään Jokereiden hyökkäyspelaamista ja pelinopeutta Helsingin vierailuillaan.

TsSKA ei ole tällä kaudella maaleilla mässäillyt. Jokerit on ollut pääosin tehokas, mutta kuten Lokomotiv-ottelu osoitti laadukkaat puolustusmateriaalit pystyvät laittamaan Jokereiden hyökkäyksen ahtaalle. Historiallisesti Jokereiden ja TsSKA:n väliset kamppailut ovat olleet tasaisia ja vähämaalisia. Saman trendin voi odottaa jatkuvan myös tulevassa ottelussa ja pelivalinnaksi nostetaan maalimäärä (alle 4.5 maalia).