Mestis la 17.02. klo 17:00

Jokerit - TUTO

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tennislukemien jälkeen on kiire kotiin – levännyt vastustaja on vaarallinen!

Jokereitten pelaajilla ehtii hädin tuskin vehkeet kuivumaan Keuruun reissun jälkeen, kun lauantaina Nordikselle saapuu kylään TUTO. Joukkueet ovat sarjataulukossa peräkkäin neljännellä ja viidennellä tilalla, eikä kotijoukkue varmasti halua päästää turkulaisia pistettäkään lähemmäs tämän ottelun pisteillä. Jokerit siis pelasi perjantaina, kun taas TUTOn viikko on mennyt harjoittelun merkeissä.

Heikentynyt KeuPa ei ollut narripaidoille koti-iglussaan kummoinenkaan vastus, vaan Jokerit hivutti maalin toisensa jälkeen ja vei ottelun ansaitusti 0-6. Kooveestä hankittu trio näytti sopeutuneen porukkaan hienosti, ja tehojakin syntyi heti avausottelussa. Jokerien otteet ovat parantuneet viime viikkojen aikana, mikä luonnollisesti lupaa hyvää kevään ratkaisupeleihin. Vastus kyllä kovenee perjantaista oleellisesti.

TUTO on nimittäin hankalan kauden alun jälkeen ollut oikein mallikas porukka. Joukkueessa on loukkaantumisia runsaahkosti, joten vuokramarkkinoilta otettiin Aleksi Anttalainen sekä Oliver Suni. Lainapelaajana alkukauden ollut Kasper Koskinen puolestaan kiinnitettiin sopimuspelaajaksi. TUTOn liigahanke menee taustalla: viimeksi joukkue on jättänyt oikaisupyynnön urheilun oikeusturvalautakunnalle.

Levännyt TUTO on kertoimia vaarallisempi, ja ansaitsee pientä peliä. Vahvistunut Jokerit ei tietenkään ole helppo pala, joten aivan perustason betsistä tässä puhutaan. Pelisuositus on tasoitusveto, eli jos turkulaiset hakevat Nordikselta pisteenkin, on veto voittanut.

Nappaa kierrätysvapaa 10€ ilmaisveto!

Nopeampi tarjoaa Uhmapelaajille kierrätysvapaan 10€ ilmaisvedon ilman pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Peessaa Uhmapelaajien vihjettä 10€ panoksella ja saat 10€ ilmaisvedon:

1. Siirry TĂ„STĂ„ Nopeammalle
2. Avaa pelitili ja talleta vähintään 10€
3. Aseta veto TUTO +0.5 10€ panoksella.
4. Kun veto on ratkennut saat 10€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.