Solvalla pe 20.01. klo 14:45

T75-ravivihje - Jokimaa

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jokimaalla gaalabonus! Tästä suuntamerkit ja riviä sisään!

Lahdessa pidetään lauantaina jokavuotinen Ravigaala, jota ennen ajetaan perinteisesti myös gaalaravit. Ennen illan puku- ja tähtiloistetta Jokimaalla lentää rapa – tosin säästä on odotettavissa tällä kertaa armeliaampi kuin viime aikoina, jolloin ratamestarit ovat joutuneet olosuhteiden ylläpitämiseksi äärimmäisiin toimiin. Gaalaraveja ryydittämään 75:ssa on vajaan 50 kilon bonus, mikä nostaa potin jopa 150 000 euroon.

Ravien 75-peli näyttäytyy mielenkiintoisena siinä mielessä, että piikkien haravoiminen on tällä kertaa erityisen vaikeaa. Lopulta on päädytty vain yhteen piikkiin, joka sekin on sangen kantaaottava. Parissa lähdössä koetetaan selvitä kahdella rastilla, ja muissa lähdöissä ruksitaan sen verran kuin noin viiden kympin budjetti antaa myöten.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Piikkinä toimii toisen kohteen 2 Wiliam Way, joka ei viimeksi viihtynyt Porin betoninkovalla radalla alkuunkaan. Ei anneta epäonnistuneen startin siis hämätä suotta, sillä perusluokaltaan tämä neljävuotiaaksi kääntynyt ori on lähdön kovaluokkaisin. Ohjastajakomeetta Tuukka Varis ajoi viimeksi Killerillä tikun ja palaa ohjaksiin Jokimaalla.

Teivon Ravikeskus

@teivoteivo
Black Horse Junioriliiga -lähdön voittoon William Way ja Tuukka Varis. Hevosen ovat kasvattaneet Senni ja Siiri Mäkinen. Hevosen omistavat Anneli, Sointu sekä Susanna Äikäs ja hevosta valmentaa Jari Äikäs, onnea!

#ravit

Avauskohteen pronssidivisioonakarsinta on melko varmasti tukossa kolmella ruksilla. Mikkelissä yllättänyt 4 Claude P. Hill on noussut hirmukuntoon, mutta sillä on pari todella kovaa vastusta. Kolmannessa kohteessa otetaan keulapsyykillä 6 Viisori. Pelkkiä voittoja napsinut 7 Elan on pakkorasti, mutta myös Mikkelissä loistanut 4 Hujake on otettava messiin.

Neljäs kohde on tasainen ja arvaamaton, ja siihen uhrataan tämän systeemin rastimeri. Kannattaa huomata, että 8 Bean Fighter lähtee todella lujaa ja saattaa päästä ulkoradaltakin asemiin. Viidennessä piikittäisimme 1 Knows Bestin, mutta Hannu Laakkosen suojatti palaa sairastauolta, ja sen vire on siksi arvoitus. Jos kunto ei olekaan kiviaitaa, on pöytä katettu kanuunaformissa talvea viettävälle 9 Hierro Bokolle.

Kylmäveristen tasoitusajossa kuudennessa kohteessa suosikkipari on 6 Viulan Voitto – 15 Villivisa. Nämä saavat kaksi varmistusta, joista erikseen pitää mainita 7 Villilempi, joka on huippulyönnissä ja paikkasi Kouvolassa laukkansa todella komeasti. Viimeisessä kohteessa riittää suosikkipari 4 Jakob K. Boko ja 12 Kiikku’s Trooper. Jälkimmäinen olisi vähänkin paremmalta paikalta kelvannut ainoaksi ruksiksi, mutta näiltä paikoilta Jari Kinnusen voimanpesä on otettava mukaan.

Vihjerivi:
I: 3, 4, 9
II: 2 Wiliam Way
III: 4, 6, 7
IV: 1, 4, 5, 8, 9, 10, 11
V: 1, 9
VI: 6, 7, 10, 15
VII: 4, 12
Yht. 50,40€