Ruotsin Superliiga su 18.09. klo 18:30

Jönköping - Gävle

Salibandyn rokkitähti sekoittanut totaalisesti nousijajoukkueen pakan – Jönköping avausottelussaan kertoimia suurempi suosikki!

Gävlen nousua viime kauden päätteksi Superliigaan voidaan pitää pienimuotoisena ihmeenä. Allsvenskanin pohjoislohkossa joukkue oli vasta runkosarjan kolmas, mutta puolivälierissä totaalisesti lahkeeseen valauttanut Nykvarn kattoi pöydän “vuohia” varten.

Kokenut pistelinko Billy Nilsson sai kesän siirtoikkunassa rinnalleen vauhdikkaasta menneisyydestään tunnetun Alexander Ruddin sekä niin ikään sveitsistä palanneen Alexander Larssonin. Nousijaryhmän ykkösvitja on nimellisesti tikissä mutta huumekäryjen ja muiden sekoilujen jälkeen Ruddin iskukyky tuskin enää miehen huippuvuosien tasolle yltää. Kieltämättä myös sarjaporrasta alemmas muutama vuosi sitten jäähdyttelemään lähteneen Nilssoninkin mentaliteetista voidaan helposti debatoida suuntaan, jos toiseenkin.

ILMAISKIERROSFANIT HUOMIO!

Uusi Wisho-kasino lyö tiskiin huiman tarjouksen!

Lyö sisään kaksi depoa ja saat heti yhteensä 350 ilmaiskierrosta! Aikamoista!

NÄIN SAAT SUPEREDUN

Harjoituskaudella GGIK leikitteli pitkälti pelkästään täysiä heittopusseja vastaan ja ainoassa ottelussa Superliiga-joukkuetta vastaan Thorengruppen latoi reikäpallon Felix Anderssonin selän taakse peräti 13 kertaa. Boris Andzic on pääluotsina penkin takana vähintäänkin kohtalainen kysmysmerkki ja laivan totaalinen karilleajokaan ei olisi yllätys.

Jönköping on vakiinnuttanut paikkansa sarjan keskikastiin ja odotusarvot tulevaan sesonkiin ovat tutunlaiset. Filip Björkin lähtö on iso takaisku mutta siirtokesästä voidaan helposti merkitä plussa Noah Johanssonin ja Fredrik Bäckmanin värväysten myötä. Muuten nuori runko pysyi hyvin kasassa ja on jälleen kerran vuoden verran kokeneempi.


JIK ei ole supertähtiä vilisevä rosteri, mutta tulevaisuuden tekijämiehiä sieltä löytyy useampiakin. Hannes Nyström on nuorten maajoukueen parhaita talentteja yhdessä Simon Hultin kanssa ja Joel Wadstenin perässä kilpajuoksua kävi useampikin kärkiseura. Pääkäskijä Emil Stille osaa ulosmitata materiaalistaan kaikki mehut irti ja peli-identiteetiltään Jönköping on erittäin raikas tuulahdus.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön JIK Herrlag (@jonkopings_ikherr) jakama julkaisu


Gävle on ollut isosti otsikoissa pelaajahankintojensa takia, mutta pelillisestätasosta on vaikea mennä takuuseen. Joukkue elää ja kuolee täysin kaksikon Rudd-Nilsson mukana ja herrojen pelihuumorin loppuessa voi homma karata täysin käsistä. Jönköping on stabiliteetiltaan valovuoden edellä vastustajaansa ja ennekaikkea joukkueen pelaajarunko on jo osoittanut tasonsa pääsarjatasolla. Gävle oli noususta huolimatta varsin keskinkertainen joukkue sarjaporrasta alempanakin eikä sisäpiiristä viikolla tihkuneet loukkaantumishuolet ainakaan tämän luottoluokitusta nosta.

Kertoimet ottelulleJönköpings IK - Gavle GIK18.09.2022

    10 euroa pelirahaa