la 02.03. klo 18:00

Jönköping - Karlstad

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

HUH! Tätä sahausta ei vieraiden puolustus kestä – Kotijoukkueen ykköstähdet repivät sarjanousijan riekaleiksi!

Ruotsin Superliigassa aletaan vedellä runkosarjan osalta viimeisiä ja viikonloppuna katseita suunnataan Jönköpingin suuntaan, jossa kotijoukkue on tekemässä isoa temppua ja runnomassa itseään pudotuspeleihin. Vieraaksi saapuva Karlstad rimpuilee loppu kauden henkensä edestä pääsarjapaikkansa kanssa ja paniikkinappulan kanssa ei olla säästelty. Bussi parkkeeraa Jönköpingin Urheilutalolle kirjaimellisesti klo 17 (paikallista aikaa), mutta kotijoukkueen pallotaitaville nuorisotähdille tämä sopii enemmän kuin hyvin.

*Foggybet anteliaalla pelipäällä – tsekkaa tipsi loppuun ja lunasta 25€ ilmaisveto!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

JIK on jo useana kautena peräkkäin ollut pirteä sarjan loppupuoliskolla ja nyt pisteiden naaraamisella on aiempaan poiketen oikeasti konkreettista merkitystä. Sijoille 9-12 likimain itsensä sementoineet punanutut ovat nyt kaksi pistettä jahtaavaa Thorengruppenia edellä, ja loppukauden ohjelmaa katsomalla on sanomattakin selvää, ettei alakorin Karlstadille saa tässä vaiheessa menettää kotikaukalossa yhtäkään pistettä. Emil Stillen ryhmä on erittäin tasainen ja keihäänkärkenä Melke Hemmingberg sekä Noah Johansson lukeutuvat nuoresta iästään huolimatta aivan sarjan kärkipäähän. Jönköping on ääritaitavien yksilöidensä johdolla erinomainen pallolla ja hyökkäyspäässä diagonaalit tulevat jälleen saahaamaan vihulaisen puolustusta. Omissa kyykkimisessä on ollut vielä haasteita, mutta Karlstad ei anna tällä saralla juurikaan mitään painetta.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

Henkilön JIK Herrlag (@jonkopings_ikherr) jakama julkaisu

Karlstadin arkkua naulattiin jo viime viikolla säppiin, mutta Mullsjösta raavittu jättiyllätys herätti sarjanousijan likimain kuolleista elävien kirjoihin. Illan vierailija on peräpäässä tasapisteissä Helsingborgin kanssa ja paukut oletettavasti on ladattu täyteen vasta ensi keskiviikon kotiotteluun Nykvarnia vastaan. Ilman Anton Vestlundia ja maalivahti Pontus Zarinsia joukkue voisi jo repiä pääsarjatikettiään, joten sikäli Värmlannissa mennään hyvinkin ohuella. Viimeksi Mullsjöa vastaan “Residenset” vetäytyi totaaliseen kilpikonnaan omalle kenttäpuoliskolle, eikä lauantainakaan ole syytä odottaa yhtään aktiivisempaa vierasta kentälle.

Kotijoukkue on kaksikosta parempi joukkue ja mikä tahansa muu kuin täydet kolme pistettä olisi Jönköpingille valtava pettymys. Karlstad on “pakkovoiton” edessä vasta seuraavassa koitoksessaan, eikä olisi yllätys mikäli lauantaina vieraissa selkäranka napsahtaisi hieman normaalia kevyemmin katki. Inhorealistinen puolustus kyykintä ei varsinaisesti ole myrkkyä pallollisesti laadukkaalle JIK:lle, vaan pikemminkin päinvastoin. Tulevaisuuden supertähdet puhkovat vierasbussista renkaat tyhjäksi ja kokeneen vierasleirin papparaisilla alkaa vääjäämättä reittä hapottaa. Foggybetin tasokkaasta tarjonnasta suoraa kotivoittoa ei millään voi jättää huomioitta!

Talleta 25€ ja saat 25€ ilmaisvedon!

Foggybet tarjoaa Uhmapelaajille mukavan tarjouksen, saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry Foggybetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.