ke 06.03. klo 18:30

Jukurit - Ässät

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Onko Jukurit heräämässä? Ässät sinnittelee mukana, mutta lähtökohdat vierasreissulle on vaikeat!

Liigan parissa jatketaan taas keskiviikkona kolmen ottelun voimin ja Mikkelissä vastakkain asettuu Jukurit sekä Ässät. Tässä ottelussa kaikki on pedattu Jukureille, sillä kotiedun lisäksi Ässillä on alla ottelu edelliseltä illalta, joten myös rasitus haittaa vieraiden menoa. Täysin luottavaisin mielin Jukureita kohtaan on kuitenkin vaikea olla, sillä pudotuspelien kynnyksellä isäntien kone on mennyt pahasti jumiin ja tätä menoa jatkopeleissä voi tulla seinä vastaan hyvinkin nopeasti.

*Tsekkaa tästä maaliskuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Jukureiden fantastiset otteet ja mielettömän pitkä voittoputki on tällä hetkellä vain kaukainen muisto. Jukurit oli kovaa kyytiä nousemassa taistelemaan jopa top2 sijoituksista, mutta nyt jo viidennen sijan pitäminen tulee tekemään tiukkaa HIFK:n ollessa kaksi pistettä perässä ottelun vähemmän pelanneena. Kolmesta viime matsista Jukurit on kerännyt seitsemän pistettä, mutta se toki oli myös odotuksissa, sillä vastustajina on ollut JYP sekä SaiPa kahdesti. Lappeenrannassa tulleen tappion Jukurit paikkasi kaatamalla SaiPan kotona lukemin 5-0.

Mikkelin Jukurit

@MikkelinJukurit
PUOLIVÄLIERIIN! 🔥🔥

Tänään varmistui se, että me ollaan runkosarjassa kuuden parhaan joukossa!

Panosta riittää kuitenkin loppuun saakka, sillä viimeisissä pelissä taistellaan vielä kotiedusta pudotuspeleihin!

Huomenna taistellaan taas Ikiomalla - tuu mukaan!

#Jukurit #Liiga

Ässät katkaisi tiistaina neljän ottelun tappiojakson SaiPan kustannuksella lukemin 0-3. Karolus Kaarlehto piti maalilla nollat ja maaleista vastasi Eemil Erholtzin(1+2), Jan-Mikael Järvisen(0+3) ja Lenni Hämeenahon(2+0) muodostama ketju. Tulevaan matsiin Ässien haasteet ei lopu pelkkään rasitukseen, sillä epävarmaa on myös ykkösvahti Niklas Rubinin pelaaminen. Rubin ei ollut tiistaina joukkueen matkassa ja hän on kiistatta joukkueen tärkein yksilö ja samalla yksi koko sarjan parhaista maalivahdeista.

Porin Ässät

@PorinAssat
"Ja nyt se menee perille asti!"

Hienosti pelattu kuvio ylivoimalla ja Lenni naulaa! 🔥

đź“ş @MTVUrheilu

#Ässät #Liiga

Porin Ässät

@PorinAssat
🚨HÄMEENAHO!!

Ässät ylivoimalla 0-1 johtoon ajassa 28:03 ja komean esityön tarjoavat Erholtz ja Järvinen!

#Ässät #Liiga

Vetojen osalta lähdetään mittaamaan Jukureiden maalivirettä ja lapulle otetaan yli 3,5 maalia varsinaisella peliajalla. Vaikka joukkue on ollut pahasti ongelmissa viime aikoina, on maaleja edelleen syntynyt kelvolliseen tahtiin oman päädyn ollessa suurempi huolenaihe. Ässät voi hyvinkin jäädä tässä selvästi ottavaksi osapuoleksi ja tiistain esityksestä huolimatta olisi iso miinus mikäli maalilla nähdään Kaarlehto Rubinin sijaan.