pe 09.12. klo 18:30

Jukurit - HIFK

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Huh huh! Jukurien härkäviikko jatkuu kotona – HIFK on puolestaan syväjäässä!

Jukurien härkäviikko jatkuu torstaina, kun CHL-ottelun ympärillä pelataan toinenkin peli HIFK:ta vastaan. Enää olisi puuttunut, että keskiviikon ottelu Kärppiä vastaan olisi siirretty torstaille, niin viikko olisi täydellinen. Jukurit ei säästellyt kokoonpanoaan maanantaina, vaan haki Nordikselta täydet pisteet. Tiistaina sitten Luulaja naulasi mikkeliläiset maan rakoon CHL:n puolivälierässä. Tällä välin HIFK on saanut huilata ja ihmetellä, miten peli on jälleen aivan sekaisin.

Olli Jokisen suojateilta puuttui Luulajassa se energia, joka kovassa ottelussa pärjäämiseen olisi vaadittu. Syyttävä sormi sojottaa kyllä tässä Liigan suuntaan – on vaikeaa kuvitella, miksi ottelusiirtoja ei tehty tätä enempää. Koko ottelun luistimenpotkun perässä olleet mikkeliläiset sortuivat jäähyilyyn, ja peli oli sillä selvä. Takaa-ajo meni kolmannessa erässä poskelleen, ja toinen osaottelu vaatisi jonkinlaisen ihmeen, että jatkopaikka irtoaisi.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Mikkelin Jukurit

@MikkelinJukurit
Huomista on odotettu 🔥 Luvassa on huikea ilta omien edessä, olethan jo varmistanut paikkasi?

đź’Ž Jukurit vs. HIFK Ikioma Areenalla huomenna klo 18.30
🎟: lippu.fi/jukurit tai Jukurit Shopilta!

#Jukurit #OmienPuolesta #Liiga

HIFK:lla on askissa kolmen miljoonan euron porukka, joka on tähän mennessä tehnyt Liigassa vähiten maaleja. Kuivilla pelaajamarkkinoilla yritetään sitten vahvistaa joukkuetta, eikä tämäkään puoli vaikuta uskottavalta. Kannattajien ja kumppanien luotto urheilujohtoon alkaa olla lopussa, ja aika kovaa hyvä veli -henkeä vaaditaan, että herrat Salmelainen ja Peltonen tästä kaudesta kuivin jaloin selviäisivät. Mikkeliin lähdetään hyödyntämään kotijoukkueen väsymystä.

Näistä lähtökohdista ottelu vaikuttaa ympäripyöreältä. Vetoidea onkin vähämaalisuudesta. Välttämättä vauhti ja kiima ei ole kovimmillaan – isännillä on väsymystä ja vierailla ahdistusta. HIFK on ollut vieraissa erityisen maalikuiva, ja toivotaan tälle trendille jatkoa. Underia pönttöön ja katsotaan, miltä peli perjantaina näyttää. Mr Green suostuu ystävällisesti tuplaamaan rahat tästä, ja antaa pari hilua vielä ylikin!