la 16.10. klo 18:30

Jukurit - HIFK

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

HIFK:n revanssi Jukureista on väistämätön tosiasia – joulu on kerran vuodessa ja isännille se tuli ajoissa

HIFK hakee revanssia Jukureista hävittyään sille syyskuun lopussa kotijäällään 3–5-lukemin. Jukurit kärsi eilen raskauttavasti jo viidennen perättäisen tappionsa vierasottelussaan Ilvestä vastaan. HIFK:lla on merkittävä lepoetu, sillä se pelasi edellisen kerran torstaina. Lisäksi joukkue sai orastavaa valoa pimeän tunnelinsa päähän kaatamalla pitkään jatkuneiden vaikeuksien keskellä Tapparan kotonaan.

Jukurit on tällä hetkellä ajautumassa täystuhoon. Sen taso jää todella pahasti Liigan keskikastin alapuolelle tällä hetkellä, minkä on tosin voinut nähdä tilastoista ja analyyseista kauden alusta saakka. HIFK:lla on ollut vaikeutensa ja on edelleen, mutta ne eivät ole mitään kotijoukkueen vastaaviin verrattuna. Lisäksi on muistettava, että HIFK on kolmisen miljoonaa isäntiä kalliimpi ryhmä.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Helsinkiläisvierailija kaatoi kotonaan Tapparan torstaina 4–2-kotivoitossaan, kun Jukurit puolestaan jäi viidettä kertaa peräkkäin täysin ilman pisteitä hävitessään lukemin 5–2 Ilvekselle Hakametsässä perjantaina. HIFK:hon verrattuna merkittävästi pahemmista pelillisistä ongelmista kärsivä ja ala-arvoisella materiaalilla on nyt myös saanut huomattavasti vastustajaansa lyhyemmän palautumisajan edellisestä ottelusta.

Ville Peltosen luotsaamalla vierailijalla on taatusti jäänyt hampaankoloon siitä, kun Jukurit vieraili Helsingissä kauden avauskohtaamisessa ja iski lähes satumaisesti kaikista paikoistaan kiekkoa maaliin kerta toisensa jälkeen. Joulu on kerran vuodessa ja Jukurien osalta se taisi tulla tällä kertaa aikaisin – nyt on tulossa lunta tupaan urakalla. On todennäköistä, että Mikkelissä nähdään melkoinen avointen ovien päivä, sillä HIFK:n alakerta ei missään tapauksessa saa puhtaita papereita.

On huomionarvoista, että helsinkiläisten kärkipuolustajiin lukeutuva Joonas Lyytinen on pitkään sairastuvalla, minkä lisäksi nuori kiekollinen puolustaja Eero Teräväinen kiekkoilee loppukauden KooKoo-paidassa. Jukurit ei montaa paikkaa lauantaina saa, mutta sillä on mahdollisuus onnistua maalinteossa. HIFK löylyttänee Tappara-voitostaan riemastuneena tilastojaan hieman veikeämmiksi. Pelivalinnaksi nostetaan, että ottelussa syntyy vähintään kuusi maalia (yli 5,5).