pe 16.02. klo 18:30

Jukurit - HIFK

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Onko Jukurit sulamassa? HIFK haastaa tappiokierteessä rypevän Olli Jokisen miehistön!

HIFK tarjoili tasapainoisen esityksen keskiviikkona, kun se kaatoi runkosarjan voitoista kamppailevan Ilveksen kotonaan lukemin 3–0. Kova testi helsinkiläisten näkökulmasta on tiedossa myös Jukureita vastaan perjantaina, mutta edellinen esitys herätti lupauksia. Onko sensaatiojoukkueen kotihurmos liikaa, vai pystyykö HIFK kairaamaan jälleen pisteitä?

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja nappaa 25€ ilmaisveto ensitalletuksellasi.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Jos on HIFK:n paketti ollut pääasiassa levällään ja paras suoritustaso tuntunut jäävän piippuun, ei näin tapahtunut keskiviikkona. Joukkue tuli otteluun todella hyvällä jalalla ja latasi kaksi maalia Ilveksen verkkoon hieman yli kahdessa minuutissa. Johtoasemassa HIFK pelasi todella jämäkästi – myös puolustussuuntaan – ja pystyi jatkamaan vahvaa hyökkäämistään neljällä akselilla.

HIFK:n rouhijaketju Leo Komarovin johdolla oli tamperelaisia vastaan roolissaan loistava ja pystyi härnäämään Ilves-tähtiä mukiinmenevästi. Kun tämä vitja pääsee hiljalleen kiinni yhteispelaamiseen, voi se nousta todella merkittävään rooliin pudotuspelejä ajatellen. Roope Taposen kauden viides nollapeli oli yksi helsinkiläisten vahvimmista suorituksista koko kaudella ja myrskyvaroitus kilpakumppaneille.

Helsingin IFK

@HIFKHockey
Mites toi esityö? 😮‍💨 #HIFK #Liiga

Jukurit palaa kolmen vierastappion jälkeen kotiyleisönsä eteen. Erityisesti joukkueen vierailu Tampereella Ilvestä vastaan oli jatkoaikatappiosta huolimatta mainio esitys, mutta puhtaasti tilastollisesti tarkasteltaessa mikkeliläisten nousukäyrä on kääntynyt jyrkkään laskuun. Viiden ottelun kuntopuntarilla Olli Jokisen miehistö on sarjan toiseksi huonoin joukkue yhdessä JYPin kanssa ja edelle menee jopa SaiPa. Keskiviikkona isäntä hävisi Sportille Vaasassa 5–3-lukemin, eikä olisi välttämättä ansainnut edes kolmea osumaa.

Vierailla Joonas Rask sekä Eetu Koivistoinen ovat nimekkäitä poissaolijoita, joiden puuttuminen ei tosin näkynyt keskiviikkona lainkaan. Jesse Seppälä esiintyi ennakkoluulottomasti ja onnistui tekemään maalin. Takaisin pelaavien hyökkääjien joukkoon puolestaan noussut Micke-Max Åsten oli kolmossentterinä varsin kelvollinen suorittaja. Jukureilla kokoonpanosta puuttuivat Vaasassa esimerkiksi Patrik Puistola, Niko Huuhtanen sekä Lucas Nordsäter. Miesten pelikunnosta ei ole täysin varmaa tietoa, mutta luultavasti kyse saattoi jossain määrin olla myös lepuutuksista ja varotoimenpiteistä.

Jukurit on nyt uudenlaisessa tilanteessa, kun voittoja ei enää ole tullut liukuhihnalta. HIFK puolestaan esiintyi pelottavan vahvasti viikon toistaiseksi ainoassa kamppailussaan. Isännillä alla on jo pari matsia ja sen materiaali ei varsinaisesti syvimmästä päästä ole. Uhmapelaajien mielestä HIFK kairaa viikon toisen voiton ja jatkaa kärkiryhmien nuijimista – lapulle otetaan lopullinen vierasvoitto.

Nappaa 25€ ilmaisveto Liigaan!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voi hyödyntää esimerkiksi Liigan avausviikon matseissa!

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.