pe 10.12. klo 18:30

Jukurit - HPK

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Liigan kuumimmat joukkueet kohtaavat Mikkelissä! Jatkuuko Jukurien voittoputki?

Jukurit on jälleen viiden ottelun voittoputkessa, mutta seuraavana sillä on edessään kova testi. Vahvassa nosteessa oleva HPK on pelannut 12 edellistä otteluaan jäämättä kertaakaan pisteittä ja napsinut näissä yhteensä 11 voittoa. Täyskäännöksen hämeenlinnalaisten pelaamisessa tuloksellisesti tehnyt valmentajavaihdos on osoittautumassa nerokkaaksi ratkaisuksi, eikä Kerholle tunnu tällä hetkellä liikaa pysäyttäjiä löytyvän.

HPK on dominoinut Liigassa Jarno Pikkaraisen alaisuudessa ja porhaltaa kymmenen ottelun kuntopuntarilla mitattuna sarjan kärjessä. Kokonaisuudessaan ryhmä on yhdeksännellä sijalla. Ylempään pudotuspeliviivaan on kauden puolivälin lähestyessä matkaa ainoastaan viisi pistettä. Liigan parhaalla alivoimalla (92,71) jo pidempään hämmästyttänyt hämeenlinnalaisryhmä on parannellut viime aikoina huomattavasti myös surkeaa ylivoimapelaamistaan.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Jukurit on pelannut viime aikoina useita poikkeuksellisen vähämaalisia otteluita suhteessa alkukauteen. Kuten HPK:lla, myös isännillä puolustuspelaaminen on parantunut rakenteellisesti kauden edetessä. Jukurienkin alivoimapelaaminen on ollut viime aikoina kohtuullista, eikä se ole päästänyt liikaa erikoistilanneosumia omiin. Markkina ennakoi yhä hienokseltaan runsasmaalisuutta, mutta Uhmapelaajat rohkenee veikata, ettei montaa osumaa nähdä.

Niin HPK:n Eetu Laurikainen kuin Jukurien Oskari Salminen ovat esiintyneet tolppien välissä viime aikoina äärimmäisen vahvasti ja toimineet voittojen takuumiehinä. Tasainen ja vähämaalinen kamppailu on odotettavissa. Pelivalinnaksi otetaan, että kamppailussa syntyy korkeintaan neljä maalia (alle 4,5).