pe 05.01. klo 19:30

Jukurit - Ilves

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Sarjakärjellä mättää nyt jokin – ja Mikkeli on kenkku paikka!

Jukurit on vaivihkaa noussut Liigan sarjataulukossa viidennelle sijalle, mikä kertoo kaiken oleellisen Olli Jokisen tiimin tekemästä laadukkaasta työstä Mikkelissä. Perjantaina kylään saapuu sarjakärjessä Tapparan kanssa yhdessä taivaltava Ilves, jonka vuodenvaihde on mennyt hieman vaisummissa merkeissä. Otteiden olisi syytä terävöityä, sillä Kalevankankaalta ei ole tällä kaudella haettu pisteitä mitenkään helpolla.

Jukurit jatkoi keskiviikkona voitollista kotiotteluidensa sarjaa, ja kaatoi Tepsin puhtaasti 4-0. Jukurit oli kyllä rehellisesti sanottuna toisessa erässä sellaisen paineen alla, että kyseisen erän selvittäminen voitollisesti oli pienimuotoinen ihme. Omat paikkansa mikkeliläiset käyttivät hienosti hyväkseen ja viimeisen kerran limppu saatiin tyhjään maaliin, mikä osaltaan selittää liian lavean voiton pelitapahtumiin nähden.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Ilves on viimeisissä matseissaan kärsinyt kaksi kotitappiota, ja vaikka ottelun loppua kohden Kerhoa vastaan oltiin niskan päällä, ovat tällä hetkellä ratkaisijat tupsukorvilla vähissä, kun Jani Nyman on Nuorten Leijonien matkassa. Ilves on ollut tällä kaudella kotonaan omituisen hampaaton, mutta tämä on korvattu loistavilla peleillä vieraissa. Vaikka sarjataulukko näyttää korealta, on joukossa pelaajia, joilta odotetaan tasonnostoa. Pelaajauutisiakin saatiin torstaina.

Tampereen Ilves

@ilveshockey
Ilves ja KooKoo tekivät pelaajavaihdon – Juho Rautanen Ilvekseen, Joni Jurmo KooKoohon 🏒

📝 Tiedote: ilves.com/ilves-ja-kooko…

#Ilves #Liiga #Tampere

Ilves ei ole juuri nyt parhaimmillaan, ja Mikkelin reissusta voi odottaa hankalaa. Laitetaan hieman panosta Jukurien menestykselle tässä. Riskiä voi pudottaa esimerkiksi draw no bet -vedolla, mutta vihjeessä mennään suoralla 60 minuutin voitolla.

Lunasta jopa 50€ ilmaisveto ilman kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Peessaa Uhmapelaajien vihjettä 10-50€ panoksella ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto:

1. Siirry TĂ„STĂ„ ComeOnille
2. Avaa pelitili ja talleta 10-50€
3. Pelaa 10-50€ panoksella Uhmapelaajien vihjaamaa Jukurit kertoimella 2,47.
4. Kun veto on ratkennut saat panostasi vastaavan ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.