Liiga ti 08.02. klo 18:30

Jukurit - Ilves

Jukurit on sarjakakkonen, mutta miten pärjää Olli Jokisen supermiehistö sarjakärkeä Ilvestä vastaan?

Ilves on pieni altavastaaja kerrointen valossa ottelussa Jukureita vastaan. Molemmat joukkueista ovat vahvassa iskussa, joskin vierailija on mennyt peräti kolmesti peräkkäin jatkoajalle tai voittolaukauksille. Tamperelaisvierailija johtaa sarjaa ja mikkeliläiset ovat nousseet sensaatiomaisesti jo toiselle sijalle, joten kyseessä on kärkikamppailu.

Joukkueet kohtasivat syyskaudella kahdesti ja Ilves oli molemmilla kerroilla vahvempi. Ensin silloisessa kotihallissaan Hakametsässä numeroin 5–2 ja marraskuun puolivälin jälkeen niin ikään Mikkelissä. Jälkimmäinen kamppailu oli todella tasainen ja ratkesi vasta voittolaukauskilpailun jälkeen vieraille maalein 3–4. Varsinainen peliaika on ollut näille ryhmille hiljattainkin turhan lyhyt ratkaisun löytymiselle.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Jouko Myrrän Ilves on hakenut peräti kolmessa edellisessä ottelussaan ratkaisua varsinaisen peliajan jälkeen. Isännillä viidessä edellisessä ottelussa vasta jatkoajalla päättyneitä otteluita on kaksi. Olli Jokisen miehistö pelaa itseään suurenmoisella tavalla suomalaisen kiekkoyleisön sydämiin ja taistelee jokaisessa ottelussa pisteistä. Tällä hetkellä se on noussut jo sarjakakkoseksi heti vieraiden perään.

Vedonlyönnillisesti tuleva ottelu on haastava. Ilves maltillinen altavastaaja, vaikka se on heittämällä ollut yksi sarjan parhaista vierasjoukkueista. Jukurit on kuitenkin niin ikään varsin vakuuttava kotijoukkue. Molemmat ryhmät ovat myös vahvassa tuloskunnossa, kun kumpikin on kerännyt viiden ottelun otannalla parisen pistettä ottelua kohden. Isommassa kuvassa Ilves on ollut niukasti – mutta vain niukasti – parempi.

Erikoistilannepelaamisessa Jukurit vie puolestaan selkeästi pidemmän korren, kun sen ylivoimapelaaminen on yli kuusi prosenttia vieraita tehokkaampaa (20,59% – 14,50%). Molemmat joukkueet ovat olleet verrattain melko kehnoja alivoimalla, mutta erityisesti isäntä on joutunut viime aikoina antautumaan usein vajaalla. Toki sitä kautta voitot kertovat myös siitä, että pysyessään poissa boksista Jukurit on rautainen ryhmä ja pystyy kontraamaan tasakentällisin. Samaa pätee vakuuttavaan viisikkopelijoukkue Ilvekseen.

Uhmakkain valinta tiistaille on tasapeli (1X2) ja se on myös valintana tässä kamppailussa. Iske panokset Betivelle sisään tästä! Hieno sivusto tarjoaa aina kilpailukykyiset kertoimet, maukkaita tarjouksia sekä vikkelät nostot.

10 euroa pelirahaa