Liiga la 22.01. klo 17:00

Jukurit - JYP

Antaako lepoetu JYPille uutta virtaa, vai onko jälleen tennislukemat luvassa?

Lauantaina Jukurit palaa selkäsaunan jäljiltä heti askiin, kun sen vieraaksi saapuu niin ikään runneltu JYP. Lepoetu menee vieraille, mutta pelaamattomuus ei varsinaisesti antanut lisää virtaa vasta tauolta kaukaloon palanneelle vierailijalle. Jukurit on otteluun jättisuosikki eikä JYPillä tahdo löytyä vastauksia minkään sortin ongelmiin.

Jukurit koki perjantaina sille yllättävänkin harvinaisen täyden pistemenetyksen, kun HPK kävi ryöstöretkellä lukemin 1-5. Tulos ei täysin vastaa ottelun kuvaa, mutta Jukureiden onneksi kasvojen pesua varten ei JYPiä parempaa vastustajaa löydy. Oskari Salmiselle riitti avauserä ja kolme päästettyä maalia, mutta peräkkäisten otteluiden takia kahden erän huilaaminen voi tarkoittaa uutta starttia. Salminen oli vakuuttava joukkueiden edellisessä kohtaamisessa joulukuun lopulla.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISĂ„Ă„

JYP sai enemmän kuin tarpeeksi aikaa miettiä ratkaisua edes joihinkin ongelmiin, mutta pelaamattomuus vain pahensi tilannetta – HPK runnoi JYPin tylysti lukemin 0-6. JYPin edellinen ottelu ennen keskiviikkoa oli juurikin aikaisemmin mainittu ottelu Jukureita vastaan, jossa takkiin tuli lukemin 1-4. JYPin 137 päästettyä maalia on ylivoimaisesti sarjan eniten ja Joakim Kemellin loukkaantumisen jälkeen edes hyökkäys ei ole tarjonnut katsojien rahoille vastinetta. Jotain olisi keksittävä, sillä kautta on vielä reilu kolmannes jäljellä.

Alkukaudesta moni ei välttämättä olisi uskonut, mutta tällä hetkellä Jukurit on JYPiä todella selvästi edellä tasakentällisin. Perjantain rasitus on syytä ottaa huomioon, mutta JYPin alakerran ohittamiseen ei tällä kaudella ole mitään 60 minuutin tykitystä tarvittu. Kakkosen tasolla olevat kertoimet Jukureiden vähintään kahden maalin voitolle isketään lapulle, mutta panostuksen suhteen kivitalo kannattaa jättää vielä odottamaan maukkaampia kertoimia.

10 euroa pelirahaa