Liiga to 30.12. klo 17:30

Jukurit - JYP

Kestääkö JYPin alakerta toista kertaa peräkkäin, vai onko maalitalkoot luvassa?

Torstaina tulikuuma Jukurit isännöi pohjamudissa kahlaavaa JYPiä. Kuten kertoimista huomaa, Jukurit on valtava suosikki otteluun lähdettäessä, vaikka ottelu pelataan ilman yleisöä. Jälleen kerran JYP pitää huolen siitä, että betsien suhteen overi kiinnostaa.

Jukureiden alkukausi oli monelta osin vaikea, mutta nyt voidaan jo mietti√§ pit√§isik√∂ Olli Jokinen valita vuoden valmentajaksi. Sarjassa sijoitus on ‚Äė‚Äôvasta‚Äô‚Äô kahdeksas, mutta pelim√§√§r√§t vaihtelee ja jo yksi voitto voi nostaa useamman sijan yl√∂sp√§in. Sen lis√§ksi Jukurit on tulikuumassa vireess√§ ‚Äď 16 matsin otannalla se on j√§√§nyt t√§ysin pisteitt√§ vain kerran!

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LIS√Ą√Ą

Isäntien kaksi viimeisintä ottelua tauon jälkeen on ollut kovaa vääntöä, kun ensin Tapparaa vastaan tappio tuli jatkoajalla lukemin 2-3 ja viimeisimpänä Kärpät kaatui vieraissa lukemin 1-2. Nyt vastustajan heiketessä huomattavasti on maalihanat valmiina aukeamaan. Petrus Palmu ja Aatu Räty mättävät pisteitä illasta toiseen ja uusi hankinta Kirill Maksimov avasi maalitilin heti debyytissään.

JYP nousi tiistain voitolla taas hetkeksi pois jumbosijalta, mutta edelleen sillä on sarjan huonoin pistekeskiarvo. Posia on ollut jyväskyläläisten pelistä vaikea löytää jo pidemmän aikaa, mutta Pelicansia vastaan sitä oli tarjolla. Vaikka joukkueelta oli neljä pelaajaa sivussa nuorten MM-kisojen vuoksi, oli JYP selvästi pelin päällä luoden runsaasti maalipaikkoja, joka lopulta palkittiin kahdella pisteellä.

JYPin hyvä esitys ylöspäin ei sinänsä ole suuri yllätys, sillä joukkueen onnistumiset on ollut pitkälti hyökkäyspäässä alakerran ollessa samalla ylivoimaisesti sarjan huonoin. Maalivahtipelin onnistuessa JYPillä on sauma haastaa Jukureita, mutta nyt isännillä on hyvä sauma päästellä hieman höyryjä muutaman kovan matsin jälkeen. Jukurit ei ole tällä kaudella onnistunut vielä JYPiä voittamaan, mutta peli-ilon ollessa kohdallaan voi se takoa rumat lukemat taululle. Bet365 tarjoama 1,95 kerroin yli 5,5 maalille otetaan ilomielin kokeiluun.

10 euroa pelirahaa