to 08.04. klo 18:30

Jukurit - JYP

Mikkelissä taistellaa jumbosijasta

Torstaina sarjan hännillä majailevat Jukurit ja JYP ottavat mittaa toisistaan Mikkelissä. Kaksikko taistelee enää siitä kumpi päätyy viimeiseksi, joten sen suhteen ottelussa on pientä panosta, mutta toisaalta loppukauden pelit varmasti vaikuttaa motivaatioon. Jokaista vetoa ei välttämättä blokata ja tappioasemasta nousemiseen ei täyttä intoa löydy. Vastakkain on kaksi tällä kaudella eniten maaleja päästänyttä joukkuetta, joten hyvää puolustuspelaamista arvostavien katsojien on ehkä parempi laittaa silmät kiinni.

Jukurit onnistui edellisessä ottelussa kaatamaan SaiPan lukemin 5-1, joka varmasti toi lisää virtaa joukkueeseen, sillä sitä ennen Jukureilla oli muutamassa ottelussa isoja ongelmia maalinteon suhteen. Viimeisten otteluiden osalta motivaatiota voi olla vaikea löytää, mutta JYPiä vastaan sen lähtee ennakkosuosikkina ja varmasti tiedostaa vieraiden heikkoudet puolustuksessa, joten intoa maalintekoon luulisi löytyvän. Viimeisimmän kohtaamisen Jukurit vei lukemin 4-2, vaikka se tosin ei maalipaikkojen osalta kovinkaan paljoa saanut aikaiseksi.

UHMAETU: 5 x 10€ ILMAISVETO

Avaa pelitili Betssonille – saat euron betsillä viisi 10€ ilmaisvetoa!

OTA ILMAISVEDOT

JYPillä tilanne on samanlainen, mutta sen pyrkimyksenä on välttää maksimaalinen häpeä ja nousta pois jumbosijalta. Kolme edellistä ottelua JYP on pelannut tuloksellisesti varsin hyvin, kun ensin kaatui Kärpät ja kahdesta seuraavasta se ryösti pisteen Lukolta ja KalPalta. Kaikissa kolmessa ottelussa se oli omassa päädyssä tuttuun tapaan ongelmissa, mutta hieman yllättäen verkko ei kuitenkaan sen enempää heilunut. Jukurit ei missään nimessä pysty samanlaista vastusta antamaan hyökkäyysuuntaan, mutta siitä huolimatta JYPin puolustukselle ei voi kuluneen kauden perusteella helppoa peliä odottaa.

Kuten aiemmin sanottua, joukkueiden tahtotila selviää vasta kun kiekko putoaa jäähän, mutta voitosta kuitenkin kamppaillaan. Kummallakin joukkueella hyökkäyskalusto on kapea, mutta kuitenkin tarvittavan hyvä kurittamaan suuresti ailahtelevaa puolustuspelaamista kentän molemmissa päädyissä. Pelivalintaa lähdetään hakemaan overin kautta, joka kelpaa lapulle pienellä panostuksella.