la 27.01. klo 17:00

Jukurit - KalPa

Kuka pysäyttää Jukurit? KalPaa uhkaa viides peräkkäinen tappio ja Mikkeli on tällä hetkellä tuskallinen paikka vierailla!

Liigassa viikko huipentuu lauantaina täyden kierroksen kera ja luvassa on useampikin loistava matsi, mutta nyt käännetään katseet Savon derbyn toiseen osaan. Jukurit ja KalPa kohtasivat perjantaina Kuopiossa ja nyt on vuoro päästää Jukurit kotiyleisön eteen. Jukurit on tällä hetkellä käsittämättömässä iskussa ja perjantain voitto oli kuudes peräkkäinen. KalPalla puolestaan on nyt alla neljä tappiota ja todennäköisesti viides on luvassa.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja ota jopa 50€ ilmaisveto talteen!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Jukurit oli perjantaina odotetun kova ja avausmaali merkittiin kuuden minuutin kohdalla Patrik Puistolan nimiin. KalPa tuli vielä ensimmäisessä erässä tasoihin, mutta toisessa erässä Jukurit vei maalit 1-2 ja kolmannen erän alkuun Oskars Batnan kauden 14 osuma sinetöi loppulukemiksi 2-4. Jukurit osoitti jälleen tehokkuuttaan ja se onnistui viemään pisteet siitäkin huolimatta, että ykkösketjun ei edes tarvinnut osallistua maalintekoon. KalPa ei ollut erityisen huono, mutta tällä hetkellä Jukureita ei kaadeta ilman A-luokan esitystä.

Mikkelin Jukurit

@MikkelinJukurit
NO TERVE minkä maalin Oskars Batna iski Kuopiossa!

Hyökkääjällä kasassa nyt 14 maalia tähän sesonkiin 🔥

🎥 @mtvurheilu

#Jukurit #Liiga

Tulevaan otteluun maalivahtien peluutus tulee olemaan tärkeässä roolissa. KalPan maalilla nähtiin perjantaina Juha Jatkola, mutta Stefanos Lekkasin ollessa sivussa vaihtoehtona on peräkkäiset pelit Jatkolalle, tai sitten antaa torjuntavastuu nuorelle Mestiksestä lainalle haetulle Veeti Koppiselle. Jukureilla puolestaan kakkosvahti Rasmus Korhonen pelasi Kuopiossa, joten joukkueen tukipilariksi noussut, hiljattain jatkosopimuksen tehnyt Markus Ruusu on kaiken järjen mukaan nyt askissa.

Uhmapelaajat aloitti viikonlopun Jukureiden kelkassa eikä ensimmäinen kohtaaminen antanut syytä kääntää takkia. Menestyksen taustalla suuri syy on ollut aivan mielipuolinen vire kotiyleisön edessä. Viimeisissä 11 kotiottelussa Jukurit on hävinnyt vain kertaalleen maalin erolla Tapparalle ja vain kahdesti se on jäänyt alle neljään maaliin. Lapulle otetaan jälleen Jukureiden team totalsia – tällä kerralla 3,5 linjalla.

Lunasta jopa 50€ ilmaisveto ilman kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Peessaa Uhmapelaajien vihjettä 10-50€ panoksella ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto:

1. Siirry TĂ„STĂ„ ComeOnille
2. Avaa pelitili ja talleta 10-50€
3. Pelaa 10-50€ panoksella Uhmapelaajien vihjaamaa Joukkueen maalit – Jukurit yli 3,5(60min) kertoimella 2,41.
4. Kun veto on ratkennut saat panostasi vastaavan ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.