ti 12.03. klo 18:30

Jukurit - Kärpät

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jukurien yllätysmomentti käytetty? Lujavireinen Kärpät haastaa viikinkilauman pleijarien kynnyksellä!

Tiistai-iltana ratkotaan viimeisiä nyansseja runkosarjan osalta ja esimerkiksi suoraan puolivälieriin etenevillä Kärpillä ja Jukureilla riittää painittavaa kotiedusta. Isäntä on hieman hyytynyt runkosarjan lähestyessä loppuaan, mutta alkuvuoden huippuotteet takasivat itsessään sijoituksen kuuden parhaan joukkoon. Juuri nyt näyttää kuitenkin siltä, että mikkeliläisten osalta lähdettiin keulimaan hieman liian aikaisin.

Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja nappaa 25€ ilmaisveto.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Kuinka pitkälle Jukurien rahkeet lopulta riittävät? Se on hyvä kysymys, johon saadaan vastauksia pian alkavissa pudotuspeleissä. Viime aikoina yllättäviä tappiota on tullut ja sulamisia tapatunut. Olli Jokisen rohkea pelitapa oli monelle ryhmälle vaikea pähkinä purtavaksi, mutta yllätysmomentti saattaa olla käytetty.

Tiistain ottelu on erityisen kutkuttava, koska kolmella pisteellä kotietu olisi haarukassa kummalle tahansa. Joukkueet ovat tasapisteissä neljäntenä ja viidentenä, joten on mahdollista, että tämä ottelupari nähdään myös ensimmäisellä pudotuspelikierroksella vastakkain.

Kärpät on säväyttänyt kevättä kohden ja ollut erityisen vahva erikoistilannepelaamisessaan. Ylivoimalla joukkue on ollut noin kuukauden otannalla täysin suvereeni ja tämän vanavedessä parantunut alivoima on taannut joukkueelle merkittäviä pisteitä kohti kevättä. Tällä hetkellä Kärpät on jokseenkin Jukureita nousujohteisemmassa vireessä. Pudotuspeleihin mentäessä oululaisten suurin kysymysmerkki lienee, löytyykö taustoilta tarpeeksi ratkaisukykyä kärkikorin lisäksi.

Tiistain ottelun lähtökohdat ovat otolliset Kärppien lopullisen voiton betsaamiseen. Tarjolla oleva kerroin on yllättävän hyvä. Oululaisten kokoonpanotilanteessa ei pitäisi olla merkittäviä muutoksia ja edellisessä ottelussaan joukkue sai Arttu Hyryn takaisin kehiin lyhyen sairastelun jälkeen.

Nappaa 25€ ilmaisveto käyttöösi!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voit hyödyntää vapaavalintaisissa pitkävetokohteissa.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.