Liiga ke 18.01. klo 18:30

Jukurit - Kärpät

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Mitä ihmettä? Nyt lyödään betsi maalinteko-ongelmaiselle Kärpille, jonka nousu on ajan kysymys!

Kärpät ei ole hyvässä vireessä, mutta nyt ollaan jo sillä tasolla, että joukkueen konttaus ja ongelmat kääntyvät varmasti jossain vaiheessa edes hieman parempaan suuntaan. Viikonloppuna Ässille hävinnyt joukkue viimeistelee suhteessa maalipaikkojensa määrään heikoimmin koko sarjassa ja parikin onnistumista voisivat saada aikaan dominoefektin. Ainakaan pelaajistosta homma ei jää kiinni. Jukurit on ollut vaihtelevassa vedossa ja jää keskinäisessä laatuvertailussa karusti. Joko Kärppien nousukausi alkaa?

Fakta on se, että Kärpät on hallinnut käytännössä kaikkia tänä vuonna pelaamiaan otteluita. Hyökkäyspäässä limppu ei vain millään tunnu löytävän tietään verkon perukoille. Itse asiassa viimeistely on jo naurettavan heikkoa ja jossain vaiheessa homma pakostikin kääntyy. Oululaisten pelaajistossa on syvyyttä, laatua ja viimeistelytaitoa. Yleisesti maalattu kuva on tällä hetkellä, että Lauri Marjamäen miehistö olisi Liigassa totaalinen floppi, mutta pistekeskiarvo on edelleen 1,54 ja sijoitus seitsemän. Toki odotuksia se ei ehkä vastaa, mutta tilastot puoltavat homman kääntymistä ainakin jossain vaiheessa.

Oulun Kärpät

@OulunKarpatFi
Terävä < Terävämpi < BÄNKSI 💥

#Kärpät #Liiga

Kärpille tarjotut kertoimet etenkin vieraissa alkavat nyt olla sillä tasolla, ettei niitä voi enää skipata. Jukurit operoi Liigassa pienimmällä pelaajabudjetilla, joka oli jo ennen sesongin alkua pitkälle yli miljoonan Kärppiä matalampi – todennäköisesti ero on vain paisunut kauden edetessä. Ainoastaan Petter Emanuelsson sekä Joel Blomqvist ovat edelleen vierailla sivussa. Kotijoukkueella ainakin Ondrej Kovarcik, Nikita Krivokrasov sekä Oliver Larsen puuttuvat

Isännillä on ollut viime aikoina jonkin verran vaikeuksia ja tietyllä tapaa ne ovat olleet samankaltaisia kuin vierailla. Jukurit ei kuitenkaan dominoi kiekollisena käytännössä jokaista matsia ja rakenna hurjaa tilannemäärää kamppailusta toiseen. Uhmapelaajien valinta keskiviikon kamppailuun on vierasvoitto. Kerroin on niin hyvä, ettei sitä voi mitenkään sivuuttaa.