pe 22.03. klo 18:30

Jukurit - Kärpät

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jukurit ongelmissa! Runnooko Kärpät itsensä jo kahden voiton karkumatkalle Mikkelissä?

Jukurit oli pesukoneessa avauskamppailussa ja sen pelaamisen rytmit esimerkiksi avaustilanteissa olivat todella hukassa. Joukkue on tietysti nuori ja verrattain kokematon, mutta siitä huolimatta helppojen virheiden määrä kiekollisena oli järkyttävä. Isäntä on pakotettu ulos mukavuusalueeltaan ja nyt olisi valmennuksen keksittävä jotain uutta. Onko Kärppien materiaalietu lopulta liikaa?

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja nappaa 25€ ilmaisveto.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Kärpät oli täysin ylivoimainen avauskamppailussa ja samaa rataa jatkettaessa Ville Mäntymaan miehistö etenee tässä sarjassa helpohkosti jatkoon. Jukurien oma hyökkäyspelaaminen avausmatsissa jäi täysin telineisiin ja ryhmä tarjoili omilla virheillään halvalla onnistumisia sekä voiton oululaisille. Vaikka toinen kamppailu pelataan Mikkelissä, eivät lähtökohdat varsinaisesti muutu. Jukurien paine kasvaa entisestään ja virheitä tulee varmasti myös jatkossa.

Kun huomioidaan runkosarjan viimeisen kierroksen keskinäinen kohtaaminen, on Jukurien kärkikori saanut Kärppiä vastaan kuusi kunnollista ylivoimamahdollisuutta ja vetänyt kiikareilla. Toki oululaisryhmä ei sen vahvemmin ole erikoistilanteissa onnistunut, mutta myös sen ylivoima-aika on ollut maltillisempi. Kärpillä on kuitenkin molemmissa ylivoimaviisikoissa sellaista uhkaa, joka isäntien puolella loistaa poissaolollaan.

Liiga

@smliiga
"Voi veljet, mikä laukaus!" 💥

Julius Junttila vie @OulunKarpatFi jälleen kuskin paikalle. 🔥

📺 @MTVUrheilu | #Liiga #Kärpät

Tomi Karhunen aloitti oululaisten maalilla keskiviikkona ja pelasi mallikkaan ottelun. On kuitenkin jopa odotettavissa, että tasaisesti maalevahtejaan peluuttanut Kärpät vaihtaa torjujaa toiseen kamppailuun ja tolppien välissä nähdään Niclas Westerholm. Jukureilla maalissa jatkanee avausmatsissa melkoiseen kiekkosateeseen joutunut Markus Ruusu.

Kotijoukkue kaipailisi tehoja kärkiyksilöiltään, mutta avausmatsissa Niko Huuhtanen, Michal Kovařčík ja kumppanit olivat täysin näkymättömiä. Jälkimmäisenä mainittu myös loukkaantui pahannäköisesti keskiviikkona, joten pelikunto on kysymysmerkki. Toki tšekkihyökkääjä puudutuspiikin tai vastaavan avulla kaukaloon vielä ensimmäisessä ottelussa palasi.

Olli Jokiselta ja kumppaneilta vaaditaan melkoisia taktisia temppuja, jotta Kärpät olisi yllätettävissä koko sarjan mitassa. Selvää on, että mikkeliläiset ovat pakotettuja muuttamaan jotain verrattuna avausmatsiin. Oma riskinsä on myös siinä, sillä meno voi muuttua jopa entistä sekavammaksi. Uhmapelaajien valinta perjantaille on lopullinen vierasvoitto.

Nappaa 25€ ilmaisveto käyttöösi!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voit hyödyntää vapaavalintaisissa pitkävetokohteissa.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.