ti 26.03. klo 18:30

Jukurit - Kärpät

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jukureilla yksi selvä iskun paikka! Onnistuuko Kärpät ensimmäisessä ottelupallossaan?

Kärpillä on mahdollisuus laittaa sarja poikki jo Mikkelissä keskiviikkona, mutta vieläkö piskuinen Jukurit löytäisi lääkkeen tehottomuuteensa? Joukkueen rajat ovat tässä sarjassa tulleet selvästi vastaan ja oululaisten roima materiaalietu, yksilötaito ja vahvempi erikoistilannepelaaminen ovat olleet isossa roolissa otteluiden ratkaisuhetkillä. Tasakentällisin Jukurit ei ole ollut yhtä huono kuin tulostaulullä näyttää, mutta vierailija pelaa varsin tehokkaasti juuri nyt.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja nappaa 25€ ilmaisveto.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Oulussa pelatussa kolmannessa matsissa lauantaina Kärpät ei todellakaan mässäillyt maalipaikoilla viidestä osumasta huolimatta. Perjantaina Mikkelissä Jukurit antoi paikkoja vielä vähemmän ja sarjan alkumetreillä joukkueesta orastavasti paistanut hermostuneisuus esimerkiksi omalla alueella kiekollisena vaikuttaisi jääneen pois. Vierailla on kolme erittäin vaikeasti voitettavaa koostumusta ja yksi heikompi lenkki, joka on selvä iskun paikka isännille.

Ville Mäntymaa on löytänyt lähes erinomaisen tasapainon kentällisten välille ja Joonas Kemppaisen, Arttu Hyryn sekä Maxim Korpimäen johtamat vitjat ovat olleet tässä sarjassa vahvoilla. Sekä Connor Bunnaman että Peter Tiivola on nähty kakkoskentällisen keskellä oululaisilta, mutta kyseinen koostumus ei vielä täysin ole vakuuttanut. On kiinnostavaa nähdä, millaista ratkaisua Mäntymaa ja kumppanit sen osalta hakevat, mutta tällä hetkellä kyseinen hyökkäysvitja on selvästi oululaisten haavoittuvaisin.

Liiga

@smliiga
🚨 @OulunKarpatFi:n Ville Koivunen liekehti loppuunmyydyn Raksilan lauantai-illassa iskemällä hattutempun! 🎩

#Liiga #Kärpät

Kärpät on peluuttanut molempia maalivahtejaan Tomi Karhusta sekä Niclas Westerholmia ja kumpikin torjuja on ollut erinomaisessa kevätvireessä. Todennäköisesti tiistaina maalissa on Westerholm, joka oli oululaisten ensimmäisessä vieraskamppailussa huippuiskussa. Jukurit vaihtoi edellisessä matsissa Rasmus Korhosen maaliin, mutta luottanee edelleen isossa kuvassa hyvin torjuneeseen Markus Ruusuun. Kärppien maaleille ei kotijoukkueen ykköskassari ole juuri mitään mahtanut.

Jukurit-leirissä ei varmasti päästetä edellisessä kamppailussa temmeltämään päässeitä Kärppien kärkikorin yksilöitä helpolla. Perjantaina Mikkelissä pelattu kamppailu oli isänniltä loistava, mutta tehottomuus on vaivannut joukkuetta pahasti. Edellisen ottelun lopulla Jukurit onnistui ylivoimalla, kun Kärpät joutui kahden miehen vajaalle, mutta se oli mikkeliläisten ensimmäinen erikoistilanneosuma. Mahdollisuuksia joukkueella olisi ollut vaikka muille jaettavaksi, mutta ruuti on märkää.

Ottelusta tulee tasainen vääntö ja todennäköisesti Jukurit pääsee ajoittain vyöryttämään omalla tyylillään Kärppien päätyyn. Mitään hävittävää joukkueella tässä vaiheessa ei ole ja sen Olli Jokinen on varmasti omalla tyylillään tehnyt ryhmälleen selväksi. Kärppien vahva puolustuspelaaminen ja alivoima ovat toistaiseksi kestäneet tarpeeksi hyvin. Toisaalta oululaiset eivät varsinkaan ensimmäisellä kerralla Mikkelissä saaneet hyökkäysalueella juurikaan ylimääräistä aikaa ja tilaa. Pelivalinnaksi tiistaille naulataan tasapeli – matalamman riskin vaihtoehtona myös vähämaalisuudessa on ideaa, mutta palautukset eivät Uhmapelaajia miellytä.

Nappaa 25€ ilmaisveto käyttöösi!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voit hyödyntää vapaavalintaisissa pitkävetokohteissa.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.