Liiga pe 29.10. klo 18:30

Jukurit - Kärpät

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Löytääkö Kärpät tehojaan edes sarjassa heikoimmin puolustavan Jukurien vieraana?

Jukurien kovien ottelujen viikko jatkuu, kun se saa perjantai-illan kunniaksi vieraita Oulusta. Pahoista loukkaantumisista k√§rsiv√§ K√§rp√§t avasi viikkonsa 3‚Äď2-voitolla Pelicansia vastaan, mutta kamppailu venyi aina voittolaukauksille saakka. Is√§nt√§ kaatoi kaikkien yll√§tykseksi viikon avausottelussaan sarjak√§rjen TPS:n tiistaina, mutta yhden voiton vuoksi ei kannata liikaa ruveta keulimaan.

Kotijoukkue Jukurit nappasi 3‚Äď0-yll√§tysvoiton TPS:√§√§ vastaan tiistaina, kun turkulaiset pelasivat todella unisen ottelun Mikkeliss√§. Kamppailu oli is√§nnilt√§ hyv√§, mutta vierailija sortui t√§ydellisesti vastustajan aliarviointiin ja oli surkea etenkin hy√∂kk√§yssuuntaan. K√§rp√§t pystynee loukkaantumisistaan huolimatta testaamaan is√§ntien alakerran ja Oskari Salmisen kisakunnon paljon paremmin.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERR√ĄTYST√Ą ūüėĪūüėĪ

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA T√ĄST√Ą

Oululaiset k√§rsiv√§t per√§tt√§iset tappiot viime perjantaina ja lauantaina, kun joukkue h√§visi vieraissa Pelicansille ja kotonaan HIFK:lle. Keskiviikkona joukkue kuitenkin taisteli Juhamatti Aaltosen upeasta esity√∂st√§ syntyneell√§ Petter Emmanuelssonin 2‚Äď2-tasoitusmaalilla ensin jatkoajalle ja sitten 3‚Äď2-revanssiin lahtelaisia vastaan.

Ville Leskinen ja Mika Pyörälä ovat yhä sivussa oululaisten tulosyksiköstä, mutta takaisin kokoonpanoon joukkue sai edellisottelussaan esimerkiksi kanadalaishyökkääjän Troy Bourken. Puolustuspäässä Janne Niskala palasi edellisottelussa Lauri Mikkolan miehistön alakertaan, mutta takalinjoilta ovat yhä sivussa ainakin Miihkali Teppo sekä kärkipuolustajiin lukeutuva Mikko Niemelä.

Edellisest√§kin voitostaan K√§rppien sopii kiitt√§√§ loistavasti torjunutta Stanislav Galimovia, joka on tyrm√§nnyt ep√§ilykset ja astunut Oulussa ykk√∂svahdin saappaisiin menestyksekk√§√§sti ‚Äď kielimuurista huolimatta. Jukureille ei ole luvassa yht√§ ilmaisia onnistumisia kuin tiistaina, vaan sen on keksitt√§v√§ uusia keinoja maalintekoon. Vierailija pelaa my√∂s erinomaista alivoimaa, joten kaksi ylivoimamaalia TPS:√§√§ vastaan iskeneelle kotijoukkueelle saattaa nousta tie pystyyn.

On muistettava, että Kärpillä on tärkeitä tulosyksikön miehiä sivussa, mikä on eittämättä näkynyt hyökkäyspelillisesti. Saku Mäenalanen on jäänyt ajoittain hieman yksin ilman Pyörälää ja Leskistä ja taustoilta tulitukea on tullut toistaiseksi liian vähän. Pelivalinnaksi otetaan, että ottelussa syntyy korkeintaan neljä (alle 4,5) maalia.