la 30.03. klo 17:00

Jukurit - Kärpät

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Mikään ei estä seiskapeliä! Hurmokseen päässyt Jukurit painaa Kärpät kanveesiin Kalevankankaalla

Jukurit on ottanut pienimuotoisen niskalenkin Kärpistä, vaikka se on toistaiseksi 3–2-voitoin tappiolla. Kun mikkeliläiset ovat saaneet sarjan ensivaiheilla kahdoksissa olleet tehonsa esiin, voittoja on tullut jo kaksi peräkkäin. Laadukkaassa pudotuspelisarjassa on ollut värikkäitä vaiheita myös ottelujen sisällä – momentum aaltoilee jatkuvasti, mutta yleensä aina pystyy sanomaan kumpi on hallitsevampi osapuoli. Tämä oli tyypillistä isännille myös runkosarjassa ja sarjan edetessä se on saanut vahvuuksiaan esille.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja koppaa 25€ ilmaisveto.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Kärppien kärkikorin vaarallisuus on Olli Jokisella ja kumppaneilla viimeistään tässä vaiheessa tiedossa. Oulussa katkon paikassa Jukurit pystyi kuitenkin pelaamaan Ville Koivusen, Teemu Turusen ja Joonas Kemppaisen koostumuksen erinomaisesti pois tekopaikoilta tasakentällisin. Kotijoukkueen maalia vartioiva Markus Ruusu oli niin ikään sensaatiomainen esimerkiksi matsin avauserässä, jossa Kärpät olisi voinut tehdä jopa kolme tai neljä maalia ilman Ruusun huippupelastuksia, kuten Jokinen ottelun jälkeen asian medialle ilmaisi.

Mikkelin Jukurit

@MikkelinJukurit
"Lauantaina halli täyteen ja mökä päälle, niin saadaan vielä lisää energiaa" 🔥

Suihkunraikkaan kapteenimme tunnelmat suoraan Oulusta huikean taisteluvoiton jälkeen, olkaa hyvät! 👊

Varaa paikkasi Ikiomalta lauantaille jo nyt 👉 lippu.fi/jukurit!

#Jukurit #Liiga

Molemmilla joukkueilla on tähän saakka ollut enemmän etsikkoaikoja kotiotteluissaan. Aivan sarjan ensimmäistä ottelua lukuun ottamatta momentum on kuitenkin kääntynyt aavistuksen enemmän Jukureille. Kärpät on ollut tehokas, mutta mikkeliläiset pystyvät rummuttamaan neljällä tasaisella vitjalla pitkiä hyökkäyksiä ja rakentamaan painetta. Materiaalietu on jopa kääntynyt hieman oululaisia vastaan sarjan edetessä, sillä Jokisen joukkojen roolitus toimii loppupeleissä paremmin. Kärpillä on yksi kentällinen – eli kakkoshyökkäysvitja, jonka koostumus on vaihdellut – joka häviää suhteessa mihin tahansa Jukurien hyökkäyskentälliseen.

Kalevankankaalla on lauantaina ensimmäistä kertaa tässä sarjassa täysi tupa ja tunnelman pitäisi olla katossa. Kärppien on uskallettava pelata omaa kiekkoaan, eikä sen pitäisi lähteä Jukurien luomaan kaaokseen mukaan. Aina kun Kärpät on ollut Jokisen miehistön talutusnuorassa, nimenomaan näin on vähintään jossain tilanteessa tapahtunut. Lisäksi isäntä tietää Kärppien heikot kohdat, joita ovat jo mainitun kakkoshyökkäyskentällisen lisäksi esimerkiksi paineen alla epävarmat puolustajat Victor Berglund sekä Martin Jandus. Torstaina mikkeliläismiehistö osoitti vaarallisuuttaan myös erikoistilanteissa voittaen osa-alueen ensimmäistä kertaa sarjan aikana.

Molemmat joukkueet ovat pysyneet ehjänä läpi sarjan ja erityisesti mikkeliläisille tämä on välttämätöntä. Kärppien joukkue saattaa olla laadukkaampi, mutta sielläkään ei loputtoman syviä rivejä rotaatiopelaajia ole olemassa. Tämän sarjan osalta sopii odottaa seitsemättä peliä – isossa kuvassa ja kaikki ottelut huomioiden parempi on nimenomaan joukkueena kokonaisvaltaisesti ollut Jukurit. Upea voitto vieraskaukalossa torstaina ei ainakaan laskenut joukkueen itseluottamusta ja taistelumielialaa. Pelivalinnaksi isketään kotivoitto (1X2).

Nappaa 25€ ilmaisveto käyttöösi!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voit hyödyntää vapaavalintaisissa pitkävetokohteissa.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.