Liiga ke 13.09. klo 18:30

Jukurit - KooKoo

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

KooKoon kärkipuolustaja on sivussa eikä Jukureiden maalivahtiosasto vakuuta – maalijuhlat odotuksissa!

Liiga pyörähtää kunnolla käyntiin keskiviikkona ja Mikkelissä Jukurit saa vastaansa KooKoon. KooKoon kohdalla ikävimmät uutiset kuultiin juuri ennen kauden alkua, kun seura ilmoitti puolustaja Charle-Edouard D’Astousin olevan sivussa toistaiseksi henkilökohtaisista syistä. Jukurit lähtee kauteen varsin maltillisin muutoksin, mutta uhkakuvia löytyy ja voi olla, että vahvistusten puute nousee nopeasti ongelmaksi.

*Tsekkaa vihje loppuun ja nappaa peräti 5×20€ ilmaisvetoja!

Jukurit ei viime kauden pettymyksen jälkeen tehnyt suurempia hankintoja siirtomarkkinoilla ja tulevalle kaudelle runko on pysynyt pitkälti samana. Lähtijöistä kovimmat nimet oli Juhamatti Aaltonen, Libor Zabransky ja Joni Jurmo. Tällä kaudella ehdottomasti isoimmat paineet kohdistuu maalivahtiosastoon, jossa alustavasti torjuntavastuu jakautuu Markus Ruusun ja Ässissä kakkosvahdin roolia kantaneen Rasmus Korhosen välille. Kovinkaan monessa joukkueessa kummallekaan kassarille ei olisi ykköstorjujan viittaa tarjolla.

Mikkelin Jukurit

@MikkelinJukurit
"Toivottavasti saadaan tupaa täyteen Ikiomalla!"

Nikolla on toive meille kaikille, joten eiköhän vastata huutoon koko heimon voimalla huomenna! 🔥

🏟️Jukurit-KooKoo keskiviikkona 13.9. klo 18.30 Ikioma Areenalla!
🎟️ Jukurit Shop ja lippu.fi/jukurit

#Jukurit #Liiga

KooKoolle jäi viime kaudesta paljon parantamisen kohteita, vaikkakin kausi itsessään oli kelvollinen. KooKoo oli sarjan erikoisin joukkue ollen heikko kotona, mutta vieraissa peli rullasi hyvin. Lisäksi erikoistilanteet oli iso kompastuskivi runkosarjassa. Siirtomarkkinoilla lähtijöinä oli muun muassa Oskari Manninen, Miska Siikonen, Joose Antonen, Heikki Liedes ja Teemu Rautiainen. Sisään päin saapui Joonas Lehtivuori, Arttu Ilomäki, Otto Paajanen, Radek Koblizek, Ben Tardif ja Ville Leskinen, joten aukot saatiin hyvin paikattua.

Tällä kerralla katseet isketään kohti maalimääriä ja varsinaisella peliajalla yli 4,5 maalille tarjotut kertoimet kelpaa ehdottomasti kupongille. KooKoon hyökkäys on mennyt osittain uusiksi, mutta laatua on tullut mukavasti sisään päin ja Jukureiden kohdalla maalivahtiosaston yllä leijuu valtavia kysymysmerkkejä. On hyvä muistaa, että Jukureiltakin löytyy kärkiketjuista hyvin tulivoimaa ja isäntien ylivoima kuului viime kaudella sarjan parhaimmistoon.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TĂ„STĂ„.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Jukurit-KooKoo yli 4,5 maalia(60min)” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.