Liiga ma 28.03. klo 18:30

Jukurit - KooKoo

Jukureiden ja KooKoon välinen sarja aloitetaan vähämaalisissa tunnelmissa!

Maanantaina Jukurit pääsee aloittamaan pudotuspelit kotikaukalossa, jossa sitä vastaan luistelee KooKoo. KooKoo joutui taistelemaan tiensä jatkoon Pelicansia vastaan ja nyt vastus kovenee entisestään. Vielä tässä kohtaa pelituntumasta on varmasti apua, mutta sarjan edetessä rasitus nousee esille. Ensimmäisessä taistossa kannattaa varautua tunnustelevaan ja tasaiseen vääntöön. Kaksikon edellisessä kohtaamisessa 5.3. Jukurit oli lopulta vahvempi jatkoajan jälkeen.

Jukureiden kausi on ollut monelta osin huikea ja todennäköisesti se jatkuu myös tämän ottelusarjan jälkeen. Nousu kohti huippua oli fantastinen eikä runkosarjan lopulla näkynyt merkkejä hidastumiselle. Runkosarja päättyi kolmeen peräkkäiseen voittoon, joista kaksi viimeisintä HIFK:ta ja Lukkoa vastaan vakuuttavasti yhteislukemin 10-2. Maalihanat alkoi aukeamaan, mutta se ei tapahtunut puolustuspelin kustannuksella – runkosarjan viimeisissä 10 matsissa Jukurit päästi ainoastaan 13 maalia.

đź’Ł KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA đź’Ł

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KĂ„TEISKIEKKAASI TĂ„STĂ„

KooKoon vire runkosarjan lopulla ei ollut erityisen vakuuttava, mutta se pääsi valmistautumaan pudotuspeleihin useiden erittäin tasaväkisten taistojen avulla. Pelicansia vastaan ensimmäinen osa päättyi voittoon lukemin 2-1, mutta toiseen otteluun alku oli surkea ja KooKoo joutui 0-3-tappiolle avauserässä. Loppukiri toi vain maalin päähän ja lopulta ratkaisua haettiin jatko-ottelusta, jossa Radek Koblizek iski KooKoon jatkoon.

Tämän sarjan kovin taisto käydään tolppien välissä. Jukureilla Oskari Salminen on ollut joukkueen tärkein tukipilari pelatessaan valtavan määrän otteluita loistavalla menestyksellä. KooKoolla Nick Malik nousi lopulta ykköstorjujan rooliin, mutta Oskari Setänen on tarvittaessa pätevä korvaaja. Salminen ja Malik olivat runkosarjassa koko Liigan parhaimmistoa ja torjuntoja kertyi selvästi yli odottaman.

Pelivalinnan osalta sarja avataan underilla ja tarkemmin ottaen alle 4,5 maalilla varsinaisella peliajalla. KooKoo ei pelillisesti ollut dominoiva Pelicansia vastaan, mutta vahvan puolustus- ja maalivahtipelin avulla se ei helpolla kaadu. Jukurit on kotona selvä suosikki, mutta ottelun maaliodottama jää varsin matalalle, mikä tasoittaa lähtökohtia. Alkuun haetaan asetelmia ja suurin keskittyminen on vastustajan pysäyttämisessä, eikä niinkään hyökkäyspelin pakottamisessa. Maalivahtiosastoa kohtaan odotukset on korkealla.

.


💣  Pelaa 200 käteiskierrostasi tästä 👀


 

10 euroa pelirahaa