Liiga su 03.04. klo 17:00

Jukurit - KooKoo

Onnistuuko KooKoon ryöstöretki?

Jukureiden ja KooKoon välisestä sarjasta päästään nauttimaan jälleen heti sunnuntaina. Jukurit onnistui lauantaina tasoittamaan ottelusarjan lukemiin 2-2. Jukurit on ollut sarjassa selvästi hallitsevampi osapuoli ja vihdoin myös tulosta on alkanut syntymään. Tässä kohtaa rasitus alkaa jo varmasti tuntumaan. KooKoolla on otteluja enemmän alla, mutta toisaalta se on saanut maalivahtiosastolla kierrätettyä, kun Nick Malik on kantanut päävastuun, mutta Oskari Setänen oli lauantaina tolppien välissä.

Lauantaina Jukurit avasi maalitilin jo ottelun alussa, kun Simon Stransky vei vieraat johtoon. KooKoo pääsi avauserän lopulla yrittämään tasoitusta rangaistuslaukauksesta, mutta Oskari Salminen veti pidemmän korren. Toisessa erässä maaleja nähtiin kaksi – KooKoo hyödynsi Jukureiden nukahduksen omalla alueella erän puolivälin jälkeen, mutta Petrus Palmu vei vieraat jälleen johtoon aivan erän loppuhetkillä. KooKoo taisteli itsensä jatkoajalle, mutta Pekka Jormakka iski ottelun voittomaalin ja tasoitti sarjan.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JĂ„TTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KĂ„TEISKIEKKAASI HETI

KooKoo sai tuloksellisesti fantastisen alun sarjalle, mutta niin vain Jukurit on ottanut kuskin paikan itselleen ja nyt sarja on jo tasan. KooKoo lähti sarjaan selvänä altavastaajana eikä se ole pystynyt hallitsemaan otteluita ja varsinkin toinen ja kolmas taisto oli pitkälti mikkeliläisten hallintaa. Vaikka KooKoo on ollut perässä, on maalivahtipeli antanut sille odotetusti illasta toiseen mahdollisuuden taistella voitosta. Malik oli eilisestä ottelusta sivussa, mutta todennäköisesti palaa maalille tänään.

KooKoolla on vaikea paikka matkata Mikkeliin kaksi tappiota alla, mutta kyseessä on kuitenkin erittäin tasainen ja loistavan maalivahtipelin myötä vähämaalinen sarja, joten kertoimien osalta katseet kiinnittyy altavastaajaan. KooKoon lopulliselle voitolle on 2,85 kerrointa tarjolla, joka ehdottomasti ansaitsee pienen panoksen. Kolme neljästä ottelusta on päättynyt maalin erolla, joten pienten marginaalien matsia sopii jälleen odottaa.

10 euroa pelirahaa