Liiga ke 06.04. klo 18:30

Jukurit - KooKoo

Riittääkö 60 minuuttia Jukureiden ja KooKoon välillä?

Keskiviikkona tarjoillaan useampi seiskapeli ja yksi näistä trillereistä nähdään Mikkelissä, jossa Jukurit ja KooKoo asettuvat vastakkain. Ottelusarjaan mahtuu jos jonkinlaista käännettä, mutta ennen kaikkea KooKoon sinnikkyys on yllättänyt monet. Ratkaisevaan otteluun lähdettäessä yksi asia on selvää, riskit on minimissä ja maalipaikoille on erittäin vaikea päästä.

Jukurit oli tiistaina selkä seinää vasten Kouvolassa ja siihen päälle Olli Jokinen päätti vetää kanin hatusta vaihtamalla vähälle vastuulle jääneen Karolus Kaarlehdon maaliin. Oskari Salminen on sarjan mittaan hävinnyt taistelun vastapuolella huikeita näyttöjä antaneelle Nick Malikille, mutta joka tapauksessa maalivahdin vaihdos oli kova veto. Se kuitenkin onnistui paremmin kuin hyvin ja Kaarlehto oli maalilla varma ja suuri syy sille, että tätä sarjaa päästään nauttimaan täysin mitoin. Mielenkiintoinen valinta on, palaako huilannut Salminen maalille, vai saako Kaarlehto lisää vastuuta.

đź’Ł KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA đź’Ł

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KĂ„TEISKIEKKAASI TĂ„STĂ„

Vaikka kuusi aikaisempaa matsia on pääsääntöisesti menty vähämaalisissa lukemissa, on paikkoja kuitenkin ollut tarjolla. Molemmat joukkueet pystyvät tarvittaessa puolustamaan tiiviisti, mutta myös maalivahdeilta on vaadittu isoja torjuntoja. Vaikka joukkueista toinen olisi ollut hallitseva osapuoli maalipaikkojen suhteen, on maalivahdit ja osittain heikko viimeistely pitänyt tilanteen tasaisena aina ottelun loppuun saakka. Ainoastaan sarjan viidennen ottelun voidaan sanoa olleen ratkennut ennen kolmannen erän puolta väliä.

Vetojen osalta toivotaan, että sarja vedetään loppuun mahdollisimman pitkän kaavan kautta ja isketään lapulle tasapeliä. Vaikka Jukurit nousee kotona selväksi suosikiksi vahvemman perustason ansiosta, tulee marginaalit olemaan erittäin pienet. Turhia riskejä vältetään ja ottelun vähämaalinen luonne nostaa tasapelin todennäköisyyttä sen verran korkealle, että pieni veto kelpaa 4,00 kertoimella.

.


💣  Pelaa 200 käteiskierrostasi tästä 👀


 

10 euroa pelirahaa