Liiga ke 21.09. klo 18:30

Jukurit - Lukko

Raivoaako Olli Jokinen taas? Lukko syventää Jukurien tuskaa – vedonlyöjällä kissanpäivät

Tiistain Liiga-kierroksella nähdään mielenkiintoinen ottelu Jukurien ja Lukon välillä. Jukurit on hävinnyt kauden kaikki otteluaan ja joukkueen päävalmentaja Olli Jokinen on alkanut jo hiiltyä. Lukon kauden aloitus on puolestaan ollut kaksijakoinen. Ottelussa on paljon epävarmoja elementtejä, mutta maalimäärään me luotamme. Sieltä löytyy erittäin houkutteleva pelikohde.

Jukurien puolustuspeli on heikentynyt selvästi viime kaudesta. Päävalmentaja Jokinen on kyseenalaistanut jo pelaajiensa työmoraalinkin. Kolmessa ottelussa Jukurit on päästänyt 12 maalia. Joukkueen malaivahtipelikään ei ole vakuuttanut. Frans Tuohimaa ei ole saanut vaikeita kiekkoja kiinni ja se näkyy tilastoissa. Kolmen ottelun jälkeen hänen torjuntaprosenttinsa on murheellinen 83,56.

ILMAISKIERROSFANIT HUOMIO!

Uusi Wisho-kasino lyö tiskiin huiman tarjouksen!

Lyö sisään kaksi depoa ja saat heti yhteensä 350 ilmaiskierrosta! Aikamoista!

NÄIN SAAT SUPEREDUN

Lukko puolestaan aloitti kautensa 2-5 tappiolla JYPille. Toisessa ottelussa raumalaiset olivat valmiimpia ja löylyttivät TPS:ää murskanumeroin 6-0. Lukon suurin vahvuus onkin tällä kaudella hyökkäyspelissä. Joukkueella on kolme tasaista ja laadukasta hyökkäysketjua ja aivan eliittimaalintekijöitä Sebastian Repon ja Josh Kestnerin muodossa. Jukurien hyökkäys on niin ikään ollut kovassa vireessä. Juhamatti Aaltonen on paukuttanut kolmessa matsissa tehot 2+2, ja huippulupaus Niko Huuhtasen saldo on 1+2.

Kummankin joukkueen hyökkäyspeli toimii kuin ajatus. Jukureilla taas puolustuspelissä on paljon petrattavaa. Pelivalintamme on, että ottelussa syntyy yli 5,5 maalia. Yli kakkosen kerroin on mielestämme selvä ylilyönti, joka on pakko hyödyntää. Mobilebetin tarjouksen myötä saamme kohteelle vielä tuplakertoimen, joka tekee diilistä entistäkin paremman.

Näin saat vedolle tuplakertoimen:

1. Avaa pelitili Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Talleta 10 – 100 € ja saat talletuksesi tuplana.
3. Pelaa talletus+bonus vedolle ottelussa yli 5,5 maalia kertoimella 2,15.
4. Kun veto osuu, lunastat käytännössä tuplakertoimella 4,30 🤘

10 euroa pelirahaa