ke 15.09. klo 18:30

Jukurit - Pelicans

Toimiiko Jukurien menestysresepti Pelicansia vastaan?

Keskiviikon Liiga-kierroksella nähdään mielenkiintoinen kamppailu Jukurien ja Pelicansin välillä. Kauden ollessa näin alussa joukkueiden voima-asetelmasta on vaikea sanoa mitään. Odotamme ottelusta kuitenkin tasaista ja puolustusvoittoista kamppailua. Siispä pelivalintamme on, että ottelussa syntyy alle 5,5 maalia. Veto osuu, jos ottelu päättyy esimerkiksi 4-1, 3-2 tai 3-0 loppulukemiin.

Jukurit on avannut kautensa kahdella voitolla. Joukkueen suurimmiksi heikkouksiksi laskettiin puolustus- ja maalivahtipeli. Tähän mennessä ne ovat kuitenkin olleet Jukurien suurimmat vahvuudet. Ensimmäisessä ottelussa KalPa kaatui rankkareilla 2-1 lukemin. Joukkueiden toisesta kohtaamisesta Jukurit nappasi 3-0 voiton. Joukkueen suurin tähti on tähän mennessä ollut maalivahti Oskari Salminen. Hän on saanut huilata monta päivää edellisestä ottelusta, joten hänen voi odottaa pelaavan taas Jukurien maalin suulla.

Jättikerroin 50.00 OG:n voitolle + 100 käteiskierrosta Book of Deadiin

Iske euron betsi OG:n voitolle NaVista – jos betsi osuu, saat 50 euroa taskuun!

Lisäksi saat lunastaa 100 käteiskierrosta Book of Deadiin.

OTA TUPLADIILI

Pelicansin kausi alkoi 3-6 tappiolla HIFK:ta vastaan. Lahtelaiset pelasivat hyvin, mutta viimeisen erän huonot otteet johtivat isonumeroiseen tappioon. Pelicansin kiekollinen peli oli kuitenkin varsin väritöntä. Joukkue ei pystynyt juuri luomaan maalipaikkoja, vaan hyödynsi HIFK-puolustuksen yksittäiset virheet. Harjoituskaudellakaan Pelicans ei juuri maaleilla juhlinut.

Tiukka ja taisteleva puolustuspeli on ollut Jukurien menestyksen kivijalka. Odotamme joukkueen jatkavan samanlaista peliä myös Pelicansia vastaan. Lahtelaisten taas on syytä hieman kohentaa oman alueen peliä HIFK-ottelusta. Näistä syistä uskomme, että ottelun maalimäärä jää alle 5,5:n.

Samaa mieltä? Peukuta ja katso tulokset.

50 %
50 %