Liiga ti 24.10. klo 18:30

Jukurit - Pelicans

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Alisuorittajat kaukaloon – saako Jukurit koneet käyntiin, vai jatkuuko Pelicansin nousu?

Liigassa viikko isketään tulille tiistaina yhden ottelun voimin, kun tappioputken päättänyt Jukurit saa vieraakseen Pelicansin. Kumpikaan joukkue ei ole täyteen loistoon päässyt – Jukurit ei ole onnistunut hyödyntämään pelillistä hallintaa ja Pelicans puolestaan on vasta hiljalleen alkanut saamaan vahvasta materiaalista enemmän irti.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja poimi peräti 50€ ilmaisveto talteen!

Jukurit on ollut toistaiseksi maaliodottamien valossa erittäin hyvä, jopa aivan liigan parhaimmistoa, mutta tulostaululle se on siirtynyt valitettavan harvoin. Tarjolla on ollut selvästikin enemmän pisteitä, mutta monesti yhden maalin matsit on kääntynyt vastustajan eduksi. Nyt Jukureilla on kuitenkin iso onnistuminen alla, kun viiden peräkkäisen tappion jälkeen Lukosta irtosi komea kotivoitto lukemin 6-1.

Mikkelin Jukurit

@MikkelinJukurit
🔵🟡 Lauantai-illan sinikeltaiset maalit:
0-1 Olsson
0-2 Salonen
0-3 Puistola
1-4 Peltomäki
1-5 Piitulainen
1-6 RL Peltomäki

đź“ş @MTVUrheilu #Jukurit #Liiga

Vaisun alun jälkeen Pelicans on hiljalleen aloittanut nousun kohti odotettua tasoa, mutta sarjataulukossa se löytyy edelleen toiseksi viimeiseltä sijalta. Pelillisesti ja esimerkiksi maaliodottamien valossa Pelicans on onnistunut nostamaan tasoaan ja hiljalleen myös tuloskunto on vahvistunut. Liigassa viimeisistä viidestä ottelusta vain kerran Pelicans on poistunut tyhjin käsin ja viime viikko huipentui kahteen voittoon Lukkoa ja HPK:ta vastaan. Ryan Lasch komeilee sisäisen pistepörssin kärjessä tehoilla 0+14 ja Nathan Schnarr on tullut Liigaan ryminällä keräten viiteen matsiin peräti 10 pistettä.

Lahden Pelicans

@PelicansFi
Perjantaina Lukon kaatanut Pelicans jatkoi lauantaina voittojen tiellä, kun HPK kaatui Hämeenlinnassa 3–1-lukemin. Ottelun ykköstähtenä säkenöi loistavan sisääntulon joukkueeseen tehnyt Nate Schnarr 2+1-tehoillaan.

📝 Malvan raportti: pelicans.fi/fi-fi/article/…

#PelicansFi #HPK

Nykyisillä kertoimilla voittajan veikkaaminen ei maistu, mutta sen sijaan maalimääriin päästään muutama kolikko sijoittamaan. Lapulle otetaan yli 5,5 maalia. Jukureiden kohdalla maalivahtipeli on edelleen joukkueen isoin kysymysmerkki eikä vieraidenkaan maalivahtikaksikko ole pystynyt täysin vastaamaan odotuksiin. Lisäksi enemmänkin alussa maalinteko-ongelmista kärsinyt Pelicans on vihdoin alkanut löytää tehokkuutta hyökkäyspäässä.

Lunasta jopa 50€ ilmaisveto ilman kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Peessaa Uhmapelaajien vihjettä 10-50€ panoksella ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto:

1. Siirry TĂ„STĂ„ ComeOnille
2. Talleta 10 – 50 € ja avaat samalla pelitilin
3. Pelaa 10-50€ panoksella Uhmapelaajien vihjaamaa Jukurit-Pelicans yli 5,5 maalia kertoimella 2,10.
4. Kun veto on ratkennut saat panostasi vastaavan ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.