Liiga la 29.01. klo 15:30

Jukurit - Pelicans

Onko nyt Jukureiden vuoro pyyhkiä pelikaaneilla lattiaa?

Lauantain Liiga-kierroksella Jukurit yrittää jatkaa voittokulkuaan Pelicansin kustannuksella. Kahden viimeisen kuukauden aikana Jukurit on ollut yksi Liigan kuumimmista joukkueista. Pelicans puolestaan on lohduttomassa syöksykierteessä. Uskomme näiden voima-asetelmien näkyvän keskinäisessä matsissakin. Pelivalintamme on Jukureiden kotivoitto.

Viimeisistä kymmenestä ottelustaan Jukurit on voittanut seitsemän. Parhaillaan joukkue on kahden ottelun voittoputkessa. Jukureiden puolustuspeli on toiminut läpi kauden, mutta viime aikoina hyökkäyksestä on löytynyt aivan uudenlaista virtaa. Erityisen vaarallinen on ollut kakkosketju ja sen sentteri Aatu Räty. Räty on pelannut Jukureissa 21 ottelua ja iskenyt niissä tehot 8+12=20. Pelicansin riveistä vastaavaa tulikuumaa yksilöä ei löydy.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Pelicansin peli on pahassa umpisolmussa. Nuori joukkue kärsii isosta itseluottamuspulasta. Viimeisistä kymmenestä ottelusta on tullut vain yksi voitto. Tappioputki on jo viiden ottelun mittainen. Tappioputken aikana pussinokat ovat saaneet aikaiseksi vain viisi maalia. Pelicans pelasi myös edellisenä päivänä kuluttavan matsin KooKoota vastaan, joten joukkue tuskin on tänään parhaassa iskussa vieraspelissä Mikkelissä. Kotijoukkue Jukurit saa lähteä otteluun akut ladattuina.

Viime kuukausien suoritusten perusteella Pelicans alkaa olla Liigan pahin kriisiseura. Jukurit puolestaan on noussut päävalmentajansa Olli Jokisen johdolla yhdeksi kuumimmista joukkueista. Kerroin Jukurien kotivoitolle ei ole mikään ylilyönti, mutta kun otetaan huomioon vielä mikkeliläisten lepoetu, tarjoaa se mielestämme hyvän tuottopotentiaalin riskiin nähden.

10 euroa pelirahaa