Liiga to 29.09. klo 18:30

Jukurit - Pelicans

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Pelicansin peli unettaa! Tuplakerroin herättää kuitenkin vedonlyöjän

Jukurit kohtaa torstain Liiga-kierroksella Pelicansin. Odotamme ottelusta todella tasaista ja jopa tylsää kamppailua. Pelicansin peleissä maalipaikat on pystynyt laskemaan yhden käden sormilla. Odotamme saman jatkuvan Jukureita vastaan, ja pelivalintamme löytyykin maalimäärän puolelta.

Pelicansin viimeisin ottelu TPS:ää vastaan oli hyvä esimerkki tyypillisestä pussinokkien pelistä. Peli päättyi turkulaisten 2-1 voittoon, ja unettavassa pelissä ei ollut kuin muutama kunnon maalipaikka. Kumpikaan joukkue ei saanut edes 20 laukausta vastustajan maalia kohti. Pelicans puolustaa hyvin keskialueella ja omalla alueella, kun taas joukkueen oma hyökkäyspeli ei toimi. Yksinkertaisesti yksilötaitoa ei ole riittävästi, että kolme syöttöä saataisiin putkessa lavasta lapaan.

VOITA 30€ ESPANJALLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Espanja kohtaa Marokon matkalla kahdeksan parhaan joukkoon. Nyt saat Espanjan voitolle jättikertoimen!

Kerroin oli 1,60 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ESPANJALLE

Jukurit on puolestaan tiukentanut omaa puolustuspeliään alkukaudesta. Samaan aikaan mikkeliläisten oma hyökkäyspeli ei ole jatkanut aivan yhtä vahvaa viimeistelyä, vaikka maaleja onkin tullut kelvollisesti. Näkemämme perusteella Jukurien hyökkäyspeli ei kuitenkaan ole ollut niin ihmeellistä, että se pystyisi luomaan isoa määrää laatupaikkoja Pelicansin turruttavaa pelitapaa vastaan.

Mikkelin Jukurit

@MikkelinJukurit
‼️ Pidellä on tärkeää asiaa meille kaikille ‼️

Eiköhän toteuteta illan juhlakalun toive huomenna?

Kaikki siis Ikiomalle kannustamaan omien puolesta sekä nauttimaan Oktoberfestistä ja nappaa vielä kaverikin mukaan! 🏒🥨 🔥

🎫 Liput👉 lippu.fi/jukurit!

#Jukurit #Liiga

Pelicansin peli on vakuuttanut meidät kaikessa tylsyydessään. Joukkue on pelannut kuolettavan pitkästyttäviä otteluita muun muassa TPS:ää ja SaiPaa vastaan. Jäällä ei tapahdu mitään, eikä maaleja tai maalipaikkoja synny. Niinpä pelivalintamme on, että ottelun maalimäärä on alle 4,5. Veto siis osuu, jos ottelu päättyy esimerkiksi 3-1, 4-0 tai 2-1 lukemiin. Kerroin on riskiin nähden riittävä, mutta tsekkaa vielä alta, miten saat kertoimen tuplattua.

Ota vedolle tuplakerroin näin:

1. Siirry Mobilebetille TÄSTÄ ja avaa pelitili.
2. Talleta 10 – 100€ ja saat sen heti tuplana tilillesi.
3. Pelaa talletuksesi ja bonuksesi summa vedolle alle 4,5 maalimäärä kertoimella 1,80.
4. Kun veto osuu, lunastat käytännössä tuplakertoimella 3,60 🤘