Liiga pe 11.03. klo 18:30

Jukurit - SaiPa

SaiPan matseissa puolustus ei ole ollut tuttu sana – onko maalijuhlat jälleen luvassa?

Yksipuoliset odotukset on perjantaina pelattavassa taistossa, kun kärkipäässä kamppaileva Jukurit isännöi jumbosijan välttämisestä pelaavaa SaiPaa. Tasoero on valtava, mikä näkyy myös kertoimissa. Siinä missä Jukurit taistelee tärkeistä pisteistä kovalla otteella, on SaiPan matseissa etenkin viime aikoina tykitetty oikein huolella. SaiPa ei lähde himmailemaan ja Jukurit rokottaa virheistä kovalla tahdilla, joten maalijuhlan tuntua on ilmassa.

Jukureiden loistava vire ei näytä hidastumisen merkkejä, vaikka tovi sitten Kärppiä vastaan takkiin tuli lukemin 0-2. Uusi voittoputki on laitettu jo vireille ja viikonlopun jälkeen saldona voi olla hyvinkin neljä peräkkäistä voittoa. Maalivahtiosastolla Oskari Salminen kantaa valtavaa vastuuta ja vaikka hän saikin edellisessä matsissa huilivuoron, voisi esimerkiksi SaiPaa vastaan olla mahdollisuus tarjota Karolus Kaarlehdolle lisää pelituntumaa. Sen varaan ei kuitenkaan kannata liikaa laskea.

VOITA 50.000X PANOKSESI 🔥🔥🔥

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KĂ„TEISKIEKKAASI HETI

SaiPan matseissa on kauden lähestyessä loppua jätetty puolustuspelaaminen vähemmälle ja fanien rahoille on tarjottu vastinetta oikein huolella maalien muodossa. Viimeisten 15 ottelun aikana SaiPa on heiluttanut verkkoa 39 kertaa ja vastustajat on takonut hurjat 68 maalia. Päästettyjen maalien osalta kyseisiin lukemiin pääseminen on jo melkoinen suoritus eikä muut joukkueet ole päässyt edes lähelle samoja lukemia. Oma pääty vuotaa kuin seula, mutta koko kauden osalta takkuillut maalinteko on sentään parantunut – viimeisimpänä SaiPa iski neljä maalia Ilveksen verkkoon.

Jukureilla ei pitäisi olla ongelmia hoitaa pisteitä kotiin ja esimerkiksi Petrus Palmulla on loistava sauma parannella asemiaan pistepörssissä. SaiPan osalta organisoitua puolustuspelaamista ei kannata odottaa ja kun Jukurit pääsee vauhtiin, voi jälki olla rumaa. Vetojen osalta varsinaisia tykkikohteita ei ole tarjolla, mutta yli 5,5 maalia kelpaa maltillisella panoksella vetokoriin.

10 euroa pelirahaa