Liiga ke 04.01. klo 18:30

Jukurit - Sport

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jukurien brittikomeetta kotiyleisön eteen! Ovatko vieraiden supermiehet länsinaapurista kuitenkin liikaa?

Kauden kiinnostavimman hankinnan keskiviikkona Tampereella esitellyt Jukurit on palannut välittömästi kotiin. Joukkue joutuu heti vuoden alussa koville, kun se pelaa toisena perättäisenä päivänä ja kohtaa Sportin. Vieraille ottelu on ensimmäinen tammikuussa ja se oli vakuuttava myös joulukuun jälkimmäisellä puoliskolla. Ovatko kotkapaitojen ruotsalaistehoilijat viikinkimiehistölle liian kova pala purtavaksi?

Sportin lepoetu on syytä huomioida, sillä Jukureilla on edelleen poissaoloja ja se lähtenee kotiotteluunsa samalla kokoonpanolla, jolla tuli eilen 3–2-tappio Tapparan vieraana. Liam Kirk debytoi joukkueen kakkoskentällisen keskellä ja englantilaishyökkääjä toi heti lisämausteen Olli Jokisen joukkojen tekemiseen ja saalisti myös syöttöpisteen. Iso-Brittanian MM-tehoilijana parin vuoden takaa muistettavasta monipuolisesta hyökkääjästä voi olla paljon iloa isännille kevään mittaan.

Kuten todettu, Jukurit pelaa Kirkin saapumisesta huolimatta tavallista kapeammalla rosterilla tällä hetkellä. Ondrej Kovarcik, Nikita Krivokrasov, Oliver Larsen sekä Miikka Pitkänen ovat sairastuvalla. Niko Huuhtanen edusti puolestaan Kanadassa puolivälierissä pudonnutta Nuorten Leijonien joukkuetta ja lienee edelleen sivussa. Vieraiden ainoat poissaolijat ovat konkarihyökkääjä Turo Asplund sekä Lassi Vanhatalo.

Mikkelin Jukurit

@MikkelinJukurit
🚨 Tampereen illan parhaimmisto: Topias Hynniselle uran toinen Liiga-maali ja Liam Kirkille ensimmäinen Liiga-piste debyyttiottelussa!

Tästä jatketaan huomenna omien edessä 🫡

📺 @CMoreSportFi

#Jukurit #OmienPuolesta #Liiga

Sport säväytti päättämällä vuotensa peräti viiden ottelun pisteputkessa. Risto Dufvan miehistö taistelee edelleen tiukasti pudotuspelipaikasta ja hyvien otteiden jatkuessa siihen on mahdollisuus. Erityisesti joukkueen kärkikorissa operoivat ruosalaishankinnat ovat syttyneet hiljalleen kauden edetessä ja puhutaan Liiga-tasolla laadukkaista tekijöistä.

Hyökkääjät Simon Hjalmarsson, Axel Holmström ja Jens Lööke sekä tehopuolustaja Emil Johansson näyttelivät loppuvuoden vahvoissa esityksissä suurta roolia. Sport kaatoi hiljattain esimerkiksi Tapparan kotonaan numeroin 3–2 ja iski kaikki osumansa ylivoimalla – näistä kaksi jälkimmäistä kumautti Johansson. Dufvan joukkue ei missään tapauksessa ole materiaaliltaan Jukureita heikompi ja tällä hetkellä sen rivit ovat jopa isäntiä paremmin kasassa. Lopullinen vierasvoitto otetaan pelivalinnaksi torstaille.

Betsaa Sportille ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Lopullinen voittaja – Sport), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Lopullinen voittaja – Sport” 25€ panoksella ja voit voittaa 55€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.