Liiga ke 26.10. klo 18:30

Jukurit - Tappara

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kirvesrinnat jyrää! Edes vahva ylivoima ei pelasta Jukureita!

Keskiviikkona Liigan häntäpäässä majaileva Jukurit joutuu kovaan paikkaan, kun sen vieraaksi saapuu loistavaan vireeseen päässyt Tappara. Kaksikko kohtasi kuukausi sitten ja tuolloin Tappara vei voiton lukemin 4-1. Jukureilta odotetaan parempaa, mutta vauhtiin päässyt Tappara tulee olemaan liian suuri este ylitettäväksi.

Jukureilta kaivattaisiin pian parannusta pistetahdin osalta. Joukkue on tasapisteissä piristyneen SaiPan kanssa, mutta Jukureilla on toki pari matsia vähemmän pelattuna. Edellisen viikon Jukurit päätti kaatamalla KalPan komeasti lukemin 3-1, mutta paluu tappioiden tielle tapahtui Sportin vieraana. Avaimet parempaan löytyy, sillä esimerkiksi ylivoima rullaa hyvin, mutta löytyykö maalivahtiosastolta tarpeen tullen pelastajaa? Ykkösvahti Frans Tuohimaa ei ole toistaiseksi vakuuttanut.

RULLAILE 200 KĂ„TEISKIERROSTA ILMAN KIERRĂ„TYSTĂ„

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Mikkelin Jukurit

@MikkelinJukurit
"Eka erän jälkeen oltiin pehmeitä ja saatiin sitä mitä saatkin, jos pelaat vain 20 minuuttia sillä tasolla kuin tässä sarjassa pitää pelata"

Raportti Vaasan illasta valmentajien kommenteilla! 👇

jukurit.fi/fi-fi/article/…

#Jukurit #Liiga #Tehomet
jukurit.fi

Tehomet valaisee ottelutapahtumat: Vaisu jukuriryhmä taipui Sportille

Jukureilla oli kahdessa ensimmäisessä erässä paikkansa pelin ratkaisemiseen Sportia vastaan. Kolmas erä oli joukkueelta kuitenkin todella hei...

Tappara on alkukauden aikana ollut ajoittain odotuksia heikompi eikä se löydy sarjataulukosta vielä kärkisijoilta, minne monet sitä odotti, sillä onhan vieraiden materiaali aivan sarjan parhaimmistoa. Vire alkaa kuitenkin hiljalleen löytymään ja nyt vieraat on voittanut Liigassa jo viisi matsia putkeen. Jori Lehterän johdolla tulivoimasta ei tarvitse huolehtia, mutta viime aikoina vieraiden ehdoton kulmakivi on ollut rautainen alakerta Valtteri Kemiläisen poissaolosta huolimatta. Viiteen edelliseen matsiin Tapparan verkkoa on heilutettu ainoastaan kolme kertaa.

Tappara Tampere

@Tapparaofficial
Vilho Heikkisen kolme viimeistä peliä:

- Nollapelejä: 2
- Päästettyjä maaleja: 1
- Torjuntaprosentti: 99,98 %
- Voittoja: 3

🧙🏻‍♂️

#Tappara #Liiga

Tappara on saanut koneet kunnolla käyntiin ja jälleen yksi voitto lisää houkuttelee betsimielessä. Lapulle otetaan Tapparan suoraa voittoa ja mikä parasta, Uhmapelaajien tarjouksella Galaksinolle pääset lunastamaan ilmaisvedon itsellesi. Kuka ei ilmaista rahaa haluaisi? Ylikävelyä tuskin on luvassa, mutta Jukurit jää monella osa-alueella pahasti jälkeen. Erikoistilanteistakaan ei voi luvata pelastajaa, sillä vaikka Jukureiden ylivoima on tehokasta, tulee Tappara vain hieman perässä ja lisäksi alivoima on vierailla useamman pykälän edellä.

Näin nappaat 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Tapparalle, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TĂ„STĂ„.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1×2 – Tappara” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 48,75€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.