ke 07.02. klo 18:30

Jukurit - Tappara

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jukureilla 183 tehopistettä sivussa! Selviääkö Olli Jokisen miehistö Tapparasta ilman viittä tehopelaajaansa?

Sensaatiojoukkue Jukureilla on tiedossa kova ja haastava viikko, kun maajoukkueet niistävät kovimmat syömähampaat kärkiketjuista. Tapparalla on toki EHT-turnauksen takia niin ikään pari menetystä, mutta isäntiin osuu silti kovempaa. Onko mikkeliläisillä mitään palaa voittotaistelussa?

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja lunasta 25€ ilmaisveto.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Tapparalla sivussa ovat tärkeät puolustajat Valtteri Kemiläinen sekä Veli-Matti Vittasmäki ja loukkaantumisten takia puuttunevat ainakin Petri Kontiola sekä Veli-Matti Savinainen. Viime lauantaina HPK:ta vastaan vierailla olivat sivussa myös Otto Rauhala sekä Kristian Tanus. Vieraiden potentiaalisten poissaolijoiden lista on mittava, mutta – uskokaa tai älkää – silti pahemmin kärsii Olli Jokisen luotsaama Jukurit.

Mikkelin Jukurit

@MikkelinJukurit
Pekka Jormakka nousee mukaan Leijonien EHT-ryhmään, sillä alkuperäisestä joukkueesta on tullut muutamia poisjääntejä! 🇫🇮

Onnea Jore comebackista leijonapaitaan ja tsemppiä peleihin! 🦁

#Jukurit #Liiga #Leijonat

Tšekkiveljekset Ondrej Kovarcik sekä Michal Kovarcik ovat EHT:lla, kuten myös Niko Huuhtanen, Pekka Jormakka ja Patrik Puistola. Tämä tarkoittaa, että kahden kärkiketjun hyökkääjistä ainoastaan kakkossentteri Konsta Helenius on käytettävissä tällä viikolla. Kovarcikit, Huuhtanen, Jormakka ja Puistola ovat mättäneet tällä kaudella yhteensä 72 maalia ja 111 syöttöpistettä (72+111=183).

Jokainen voi tästä vetää omat johtopäätöksensä, mutta isänniltä tehoja on järkyttävä määrä sivussa. Tietysti muut pelaajat saavat näyttöpaikkoja, mutta Jukurit on mukana jopa runkosarjan voittokamppalussa ja juuri nyt haetaan äärimmäisen tärkeitä pisteitä. Olisikohan maaottelutauolla syytä olla pelaamatta Liigaa? Joka tapauksessa tämä avaa vedonlyöntimielessä oven Tappara-kulmalle, jollaista haistellaan keskiviikolle eli vierasvoitto (1X2) isketään lapulle.

Ensitalletuksella 25€ ilmaisveto!

21Bets lämää Uhmapelaajien lapaan herkullisen tarjouksen, jota voit hyödyntää esimerkiksi Liiga-betseissä. Kun teet ensimmäisen talletuksesi, saat 25€ ilmaisvedon. Ensimmäisen talletuksesi suuruudella ei ole väliä – saat edun joka tapauksessa. Jos ja kun nappaat ilmaisvedolla itsellesi tilipäivän, vähennetään panos voitoista tavalliseen tapaan.

Toimi näin:

1. Siirry 21Betsille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.