Liiga ti 26.10. klo 18:30

Jukurit - TPS

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

TPS teurastaa Jukurit ääripäiden kohtaamisessa, joten Uhmapelaajat tykittää taskut täyteen hilloa

Todella syvissä vesissä uiva Mikkelin Jukurit toivottaa tiistaina vieraakseen sarjakärjen TPS:n. Ääripäiden kohtaamisessa isännille on tiedossa kylmää kyytiä, sillä joukkueet ovat paitsi materiaaliltaan ja pelitavaltaan myös taktilliselta taustaosaamiseltaan kuin eri planeetoilta. Siinä missä TPS on voittanut kolme ottelua peräkkäin, isäntä on hävinnyt lähinnä hävinnyt päivätöikseen.

Jukurit onnistui katkaisemaan tappioputkensa viime keskiviikkona Pelicansia vastaan vierasottelussa, joka oli mielenkiintoinen kamppailu. Ottelussa nähtiin 11 maalia ja se päättyi Jukurien 4–7-voittoon. On selviö, että mikkeliläiset eivät pysty kaikissa otteluissaan päästämään neljää, viitta tai edes kolmea osumaa. Tätä ei Olli Jokisen miehistö kenttätapahtumien perusteella kykene millään sisäistämään.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Yhdeksässä edellisessä ottelussaan Jukurit on hävinnyt kahdeksan kertaa varsinaisella peliajalla ja päästänyt peräti 33 maalia, mikä on posketon lukema. Joukkueella pelattuja otteluita on 16 ja päästettyjä osumia näissä on yhteensä 56. Isäntä on Liigan huonoin joukkue ja nyt sillä on vastassaan sarjan paras sellainen.

Kolmen ottelun voittoputkessa seilaava TPS kaatoi perjantaina Ässät ja lauantaina se oli kotinollapelillään 1–0-voitolla HPK:ta vahvempi. Todella kurinalaisesti Liigan paras maalivahti Andrei Karejev viimeisenä lukkonaan esiintyvä turkulaisryhmä kaatoi Jukurit niukasti 2–1-lukemin kauden ensimmäisessä kohtaamisessa syyskuun lopussa, mutta sen jälkeen on tapahtunut paljon.

TPS suorastaan murskaa Jukurit kaikilla tilastoilla, eikä niillä ole edes väliä. Tätä taistelua voi huoletta kutsua ääripäiden kohtaamiseksi – ja kerroksia siinä välissä on lukuisia. Pelivalinnaksi otetaan vierasvoitto (1X2), jolle saadaan sunnuntai-iltana erinomainen kerroin. TPS on Uhmapelaajien näkökulmasta huomattavasti suurempi ennakkosuosikki kuin kerroin antaa olettaa.