su 02.09. klo 21:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jupiler League: Kortrjik-Genk | Jatkaako Genk virheetöntä peliä?

Vierasjoukkue Genk:n kausi on alkanut todella vahvasti ja seura liihottaakin pitkässä tappiottomassa putkessa. Vieraiden edellinen tappio tuli viimekaudella 6.Toukokuuta pudotuspelivaiheessa St.Liegeä vastaan. Genk on yksi isoimpia mestarisuosikkeja Glub Bruggen ohella. Genk on myös pärjännyt hyvin eurokentillä toistaiseksi ja selvittikin tiensä lohkovaiheeseen, vieraat ovat todellinen mustahevonen Eurooppa-liigassa!
Vieraiden saldo on huikea, kausi on sujunut tappiottomana toistaiseksi ja tulokset ovat seuraavanlaisia: Lokeren-Genk (0-4), Genk- St. Truiden (1-1), Oostende-Genk (0-2), Genk-Charleroi (3-1), Genk-Waasland-Beveren (3-2). Vieraat ovat sarjassa toisena 13 pisteellään ja viidessä pelissä maaliero on 13-4. Ruslan Malinovsky on seuran paras maalintekijä kolmella osumalla ja kolmella syötöllä, myös Mbwana Samata on iskenyt kolme maalia.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Kotijoukkue Kortrjik on aloittanut kautensa ailahtelevasti ja viidestä ottelusta on irronnut vain yksi voitto. Kortrjikin kauden tuloksia: Kortrjik-Anderlecht (1-4), Antwerp-Kortrjik (1-1), Glub Brugge-Kortrjik (3-0), Kortrjik-Oostende (1-2), Charleroi-Kortrjik (0-2). Tulokset kertovat vahvasti siitä että ottelun kotijoukkue ei ole balanssissa ja varsinkin Genk:n tasoiselta joukkueelta voi tulla rumasti takkiin.
Kortrjikin paras maalintekijä on Felipe Avenatti yhdellä osumalla ja kotijoukkue kärsii muutamasta loukkaantumisesta ja poissa ottelusta on mm: Lucas Rougeaux, Denzel Budde, Thomas Kaminski, Anthony van Loo. Pelaajat ovat olleet sairastuvalla jo pidemmän aikaa mutta näistä merkittävin poissaolo on ehdottomasti Kaminski, seuran ykkösmaalivahti ja selkäranka.
Genk:llä saattaa olla pientä rotaatiota käytössä sunnuntai-illan ottelussa sillä joukkueella on takana torstai-iltana pelattu Eurooppa-liigan karsintapeli Bröndbyä vastaan josta Genk marssi selvästi jatkoon 2-4 voitolla. Genk tulee olemaan ottelun hallitseva osapuoli ja iskee ottelun voittoon tarvittavat maalit.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ